Danilo Vučić čestitao ocu 53. rođendan bakljadom na Ušću (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Malo je to za takvog velikana.
    Treba proglasiti rođendan Danom mladosti i organizovati slet za druga Acu.

  2. Bravo sinko,mozda se nekom ne svidja ali originalna cestitka ocu…..

  3. kazne? ugrozavanje javne bezbednosti, paljenje otvorene vatre… zanimljiva kolicina komunalnih prekrsaja kojom se hvale i dice SNS-ovci

  4. Pa da probam drugi put…..da je barem i pocistio za sobom. A mi se pitali danas ujutru, ko je toliko bahat da je ostavio i djubre za sobom!

  5. Da li su mlasdi radnik vinarije i njegovi drugovi imnali dozvolu vlasti za pravljenje bakljade na beogradskom Ušću??? Ja znam odgovor a vi?

  6. Sedim i pokušavam da zamislim da sin Nikole Sarkozija( ne znam ima li ga) ili onoga Šulca ili sl upali bakljadu u Parizu/Berlinu za očev rodjendan i ne ide, be mogu da zamislim.To može u Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj….

  7. Naprednjacko-huliganska estetika. Ono kad za predsjednika imas wannabe vodju navijaca.

  8. Za sina Ahmedinedzada , ako ga ima, nikada nisam čuo. Tata nema vremena, čuva ovce. Znam da bivši predsjednik Urugvaja Hose Mohija-Pepe ima starog folcfagena i veći deo plate predsjednika je davao sirotinji.
    Daleko smo mi od toga. A mnogo pričamo o drugima, malo o sebi.

  9. Mislim da ne bi to svom sinu u Pjongjangu dozvolio Kim Džong Un
    najveći diktator na planeti.

  10. Kako to i priliči jednom lepo vaspitanom odraslom čoveku. Jedva čekam da i moj sin to meni priredi, biću tako ponosan. Ne daj Bože da mi slučajo pomogle da pospremimo garažu, okrečimo ili sredimo dvorište. Na šta bi to ličilo. Nadam se da će moj možda čak i da puca kalašnjikova!

  11. Titu su nosili stafetu kroz celu Jugoslaviju i priredjivali slet na stadionu JNA. Vezbalo se mesecima pred slet. A ovom muceniku koji bi najvise voleo da bude vodja navijaca koji ga preziru, sin sa grupom huligana pravi bakljadu. Sramota i za predsednika, a jos veca za drzavu Srbiju.

  12. Hmmm, zanimljiv nacin proslave; podseca na neka vremena od pre gotovo sto godina.

  13. @ Kastro
    A SNS ima više od pola miliona članova pa su to i njihove pare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.