Da li je Danilo Vučić učestvovao u tuči navijača u Nemačkoj, kako tvrde pojedini mediji?

Ostavite komentar


  1. Kobre štite Vučićevog sona???? Zašto??? Pa sin je poznat po tome što se hvali/druži i slika sa krimosima? Ko to plaća?
    Srbijo, načisto si propala!!!

  2. Neviđena sramota da naši opozicioni mediji pišu o neproverenim informacijama kopirajući Hrvate .Ako je bio on svaka mu čast,i ja bih pomogao našim napadnutim navijačimo šta ne pišete ,a lepo se vidi da su napadnuti.

  3. Hteo je da pomogne nasim navijacima koji su bili napadnuti od huligana

  4. Šta je tu novo ??? Pa i tata je bio na teibinama „rado vidjen gost“ !!

  5. Ma čisto sumnjam, on je baš fin. Ne slika se s navijačima, a daleko bilo da se druži s njima. Strasno, šta nas snađe!

  6. Mitke@ … o ovoj tuci su pisali i ruski mediji napominjuci da se radi o Danilu, pa proveri.

  7. Baš juče sam u beogradskoj vinotekeci „Wine and pleasure“ kupio 3 boce vina. Ljubazni mladić, prodavac, a likom mi je odnekud poznat, mi je preporučio šta da kupim, i cene su bile pristojne. Žali mi se da neće stići da pogleda utakmicu između Srbije i Engleske, kaže nije mogao smenu da zameni sa kolegom. Na kraju sam ga pitao, a beše mi neprijatno, da nije on možda sin našeg precednika, a on mi je uz stidljiv osmeh to potvrdio.
    Ko još može da poveruje u ova naklapanja pripadnika stranih službi i domaćih izdajnika koji samo udaraju na precednikovu porodicu, a tako ruše i stabilnost reprezentacije, jer precednik smišlja taktiku za svaki meč?!
    Ovaj skromni i povučeni vredni mladić nije na snimku sigurno.

  8. Nečasno je prozivati ovog mladog čoveka koji sa svojim skromnim primanjima gleda kako da zatvori mesec da se švrćka po nemačkim kafićima i da se huli na njega kako je incidentan. Ljubi ga teta Brnabić.

  9. Ljubi ga tata ,on je huligan u pokusaju ili se mozda sprema da nasledi tatu

  10. Sta ste napisali. Da li je bio ili nije bio. Preneli ste neke informacije ali ne vidim da li ste to potvrdili. Ukoliko je bio da se podnese zahtev za slobodan pristup informacijama od javnog znacaja i taziti podakrltke u cijoj pratnji koliko ljudi i koliko je to kostalo pa tata da plati i iplati isti iznos vise u humanitarne svrhe a ne da ratne veterane saljemo na lečenje prilozima prikupljenim SMS porukama.
    Morate da budete konretni ako niste ne bolje nista ne pošite

  11. Ovo sto radite Danilu radili ste i Marku pokusaj te se preslisati da vidite na cega to lici i cudimo se sto nam je Srbija tu gde je

  12. Mnogo mladih bi da budu Danilo. Lova, nerad, ulična škola, besna kola, zaštićeno dete od policije, obezbedjeno “ tatinim” zakonom…tata SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.