Darija Kisić: Dečak iz „Ribnikara“ neće izaći iz psihijatrijske ustanove

Ostavite komentar


  1. Nedopustivo je da kosmička i njen preCednik iznose mesečna primanja roditelja Koste Kecmanović. Kakve to veze ima ubistvom? Lična primanja su zaštićeni podaci i ko je njoj dao pravo da pri a o platama a da mi ne znamo kolika je njena plata i da ne znamo koje je mere preduzela u vezi vrsnjackog nasilja nad njim. O tome ćuti kao zalivena bašta.

  2. Koliko se vidi tugu ministarke je potisnula briga za opoziciju.Ni roditelji ,ni stradala deca,ni potresen narod nemaju za nju nikakav znacaj do briga kako diskriminisati opoziciju,koja se pokazala za razliku od nje na visini tragicnog dogadjaja ,civilizovanim i ljudskim iskazivanjem saucestvovanja u kilometarskoj povorci protiv nasilja koje svakodnevno gledamo i dozivljavamo na razne nacine.

  3. Nije otišla jel joj Vučić nije dozvolio. Sinhronizovano, po komandi nisu smeli, a ni hteli. Idu na sve ostale tragedije gde god da se dese u strane ambasade i sl. Ovde nisu smeli. Kukavice.

  4. Kako li Kisićka zna da dečak neće izaći iz psihijatrijske ustanove kad nije ni psihijatar ni ministarka zdravlja da li je to možda politička odluka i osuda. Na žalost sve vreme se ne čuju reči stručnjaka već abrovi i političke odluke.

  5. Gde je ministarka koja brine o porodicama.Strasno.Pokazalo se kako brine.Javnosti je bitno,sta je onukla.Smesna je.

  6. I tako kad se sve slegne, šmug u inostranstvo….ali to nije ni bitno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.