Darija Kisić: Koga mislimo da varamo ako organizujemo okupljanja

Ostavite komentar


  1. Čemu ovoliki literarni rad? Pitaj članove sekte kojoj pripadaš. Vi ste ti koji organizujete žurke, mitinge, utakmice i bakljade. Vi ste ti koji prodajate maske za 120 dinara u jeku epidemije. Vi ste ti koji uporno obmanjujete godinama. Da ne kažem lažete.

    1. Bravo.
      Ili na žurku u Centrali posle „bobede“.
      Nego, koga misli Vučić da vara kad ne nosi masku?
      Za primer.

  2. Mislite li na Kopaonik, Zlatibor, Zlatar i Divcibare gospodja ministarka. Stvarno ko koga laze ovde ?

  3. Eno juče, okupili se ministri, poslanici, diplomate i ostali posle događaja na Oplencu u kafani MB u Mladenovcu. Svi bez maske napakovani ko sardine. O čemu dramite!?

    1. Ali to su oni, narodu se komanduje a ne njima. Vidis kako je ova lepo naucila sta da kaze, da se zgadi coveku kad vidi kako neko uziva da komanduje i pokazuje da je neko i nesto.

  4. Ova naucila dobro kako da komanduje narodom. Ne dao Bog … Dobre vibracije da se narod masovno vakcinise, ma super vibracije svi trce s veseli.

  5. Evo, javno se izvinjavam što sam otvorio žičare i šoping molove, osvetlio spomenik i dozvolio gužve u zimskim centrima. Kriv sam, moja ostavka je na stolu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.