Darija Kisić na trentinsko-srpskoj komemoraciji: Srbija je ponosna na doprinos pobedi u Prvom svetskom ratu

Ostavite komentar


  1. На чијој ли јој се страни прадеда борио за време Великог рата? Сигурно је препливао Дрину и борио се раме уз раме са браћом из Србије.

  2. Gospodja Ministarka je sramota svih nas.
    Mi nismo ponosni što ste u Srbiji,na funkciji.
    Umrlo je 60 000 nasih sugradjana od korone.
    Kako Vas nije sramota,posle svega što ste radili i radite,da nam se obratite?
    Kako napreduju Bojanovi poslovi i da li je Tina u Diplomatskoj akademiji ?

  3. A kako to da Nemackoj nimalo ne smeta uloga u Prvom svetskom ratu? Ni u Drugom? Ni Italiji, Madjarskoj, Bugarskoj, Rumuniji? Sve clanice EU, NATO i nasi veliki prijatelji. Objasnite nam sve detaljno i svojim recima

  4. Današnja Srbija ima isti odnos kao i udbaška Srbija prema ulozi Kraljevine Srbije i velikim žrtvama u velikom ratu.

  5. Pa zato je tvoj voljeni Vodja u Parizu na stogodisnjicu proslave sedeo na suprotnoj strani saveznika, a Taci I Merkelova na saveznickoj
    Nesreco bosanska (alava)

  6. Sramota ko predstavlja Srbiju fuj,fuj!(bahata,alava i odgovorna za smrt od korine 5 ili 6 desetina hiljada gradjana Srbije!)

  7. Turisticko putovanje u Italiju o trosku gradjana Srbije.
    Je l’ I decko tu?

  8. Ovo sto radi ova dotična nema veze sa zdravom pameću. Toliko nas koji imamo dede i pradede junake učesnike ratova, boraca za oslobođenje teritorije Srbije, ne oglasavamo se na temu stradanja, već dođe neka iz druge države koja nam soli pamet a čiji preci nemaju nikakve veze sa onim o čemu priča dotična. Toliko nismo dezorjentisani da ne primećujemo zlo koje kruži Srbijom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.