Darko Trifunović: SAD su žrtvovale Ukrajinu

Ostavite komentar


  1. Ne treba da budemo i nismo neutralni. Gospodine, Rusija, kakva god da je, sta god da radi, NIKADA nije napala Srbiju. Mozda nije pomogla uvek, ali nikada nije odmogla. Ovi drugi jesu, ne odmogli, nego ubijali, kada su pozeleli, i ponovo ce ako pozele. Vi budite neutralni slobodno, brat je brat, cak i kada je baraba.

  2. Vi ste, očigledno, proamerički orjentisani.
    Te Vaše stavove sam već
    gledao na raznim TV kanalima.Nekad je dovoljna zdrava pamet a
    ďžabe škola..

  3. Degutantna i zalosna je prica da su danasnje velike demokratije upravo zemlje koje su stolecima porobljavale druge narode i to traje do danasnjeg dana. Imate velikog demokratu Makrona koji hoce da urazumi Putina a Francuska mu i dan danas pod njegovom vlascu drzi 14 kolonija sa zacrtanim obavezama prema francuskoj. A i kolonije koje su napustili napustili su ko poslednji bednici. Cuvena drzava francuska.

  4. Neverovatno je koliko je i Evropa dozvolila da bude izmanipulisana od strane SAD. A Ukrajina pogotovo. Umesto da nadju neki modus dobrih odnosa sa prvim komsijama oni se priklanjaju hiljadama km dalekoj Americi.

  5. Darko Teifunovic je umislio da su mu sve tajne sveta poznate. Premnogo informacija ubija zdrav razum. On tvrdi kako je Rusija uvukla SAD i NATO oakt u rat u Jugoslaviji, a sad govori kako je Amerika uvukla Rusiju u rat u Ukrajini. Ispada da Amerikom upravlja Moskva a Rusijom Vasington. Naravno da SAD odgovara da Rusija i Ukrajina ratuju do samounistenja, a jos kad bi uspeli da u taj rat uvuku Nemacku i EU. Pa kad bi muslimane okrenuli protiv pravoslavnih, pa tek da Kina zarati sa Rusijom i Indijom. A onda se SAD pojave kao spasioci sveta i ostanu narednih 100 godina jedina super sila i vojna i ekonomska.
    Meni je zao sto su Ukrajinci naseli i sto su pod uticajem zapada doveli Banderase na vlast i tako stvorili razdor sa Rusima.
    Ja se nadam da ce EU smoci snage da se otrgne iz zagrljaja SAD i da sa Rusijom ima punu saradnju. Bez dobrih odnosa Francuske, Nemacke i Rusije nema mira u Evropi. Taj mir treba svim evropljanima a ne Amerikancima. Amerikancima treba pokoren i poslusan svet.
    Je li se Rusija povukla iz nemacke okupacione zone? Jeste. A SAD? Pa nije niti hoce, a nece ni iz Japana.
    No, doci ce to sve na svoje mesto. SAD drzi lazni dolar koji nema nikakvo pokrice. Ako istatak sveta uvede drugu svetsku monetu SAD se raspadaju za 10 godina u gradjanskom ratu kakav svet jos nije video. Da se sabeeu svi gradjanski ratovi koje je SAD izazvala u svetu nece biti ravni tom ratu.
    A ti Darko prodaji svoju pricu po svetu gde god ti dobro placaju.

  6. U potpunosti je tako kad su Rusi ikad pomagali Srbe a o Ruskoj privatizaciji u Srbiji posebna priča

  7. U toj instituciji, na tom položaju a tako providno, pristrasno.
    Naravno Rusija nije anđeoska država ali govoriti o SAD-u i tzv. zapadnim zemljama, bez svesti šta, činjenično, rade po svetu decenijama ravno je gluposti.
    Sedi jedinica.

  8. Koja štampa ?
    U Srbiji su jedino Politika i Danas ozbiljne novine, doduše s različitim uređivačkim politikama i stavovima. Pride oba lista su finansijski osakaćena, ne i slomljena. Sve ostalo su tabloidi i glasila, a to nije štampa.
    Po mom mišljenju proruski i prozapadni stavovi su podjednako zastupljeni u stanovništvu, nikako 80:20 u korist proruskih kako tvrdi autor ili pak predsednik.

  9. Stvarno ništa bitno ne govori,govornik po potrebi službe režimsko shvatanje svega

  10. Pratim izjave analize gospodina Trifunovica godinama.Izvanredan je.
    Zao mi je sto ovakvi ljudi nemaju mnogo vise uticaja i prostora na drustvenoj sceni Srbije.

  11. Već niz godina pratim „rad“ gospodina Trifunovića. Mogu se složiti da u politici postoje samo interesi (razum, a ne srce), pa ipak: previše pristranosti, navijanja za SAD, veličanje ruske nedemokratije i zapadne „demokratje“, umanjivanje američkih zločina po celom svetu… Ukratko: prosečno inteligentan gledaoc/čitaoc jasno prepoznaje ko plaća dotičnog. Mislim da previše potcenjuje srpskog čoveka.

  12. Šta SAD traži u Evropi,neka uvede svoju demokratiju u svom susedstvu predivnom Meksiku,Kolumbiji,Peru itd.itf.itd.

  13. Od oca Srbina i majke Hrvatice i Sorošove kese.!
    Pravi nekakve usporedbe a nigde
    ne pominje Nato zločince.!

  14. Bezbednjak? Ajte molim vas! Ko ga dobro zna, pre će reći: BEZVEZNJAK. Naravno atributi tipa prodana duša, izdajnik… nisu daleko od istine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.