Posle nekoliko „kratkih spojeva“ u pregovorima, za koje su obe strane u jednom trenutku decidno tvrdile da su zapali u ćorsokak bez izlaza, finansijer Rada Ranko Stojić i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković našli su se na „pola puta“, pa su ofanzivni igrač sredine terena Predrag Luka i špic Nemanja Kojić mogli da potpišu troipogodišnje ugovore, razduže opremu „građevinara“ i priključe se pripremama crno-belih u Turskoj, gde su juče pre podne odradili prvi trening s crno-belima, a par sati kasnije i debitovali za novi klub.


– Došli smo u veliki, šampionski klub, s dosta ambicija i kvalitetnih igrača. Ali, ne plašimo se zdrave konkurencije. Verujemo u sebe i to da možemo biti od pomoći Partizanu u osvajanju šeste titule u nizu. Ovo je krupan korak u našim karijerama – u glas su izjavile novajlije na promociji u Beleku, pre nego što su počeli s radom u taboru srpskog šampiona, koji je u ovom prelaznom roku doveo još ofanzivnog vezistu Eliomara Silvu (Javor).

Doskorašnji udarni tandem kluba s Banjice učestvovao je i u jučerašnjoj pobedi nad kineskim Đangsuom, našeg najboljeg trenera u 2012. godini Dragomira Okuke – 3:2 (1:1). Golove za „parni valjak“ dali su Aleksandar Mitrović (dva) i najbolji strelac priprema Marko Šćepović, dok su kod rivala poentirali Lubo Fei i Bali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari