Deca se igraju rata pod ruskom zastavom

U Kruševcu održan dečji kamp iza kojeg stoji Ambasada Rusije

Ostavite komentar


  1. Mnogo duži, intenzivniji i sveobuhvatniji letnji kampovi su de fakto obavezni za uzrast 12-18 godina u Sjedinjenim Državama, i to ne jednom, već svakog leta. Od „preživljavanja“ u prirodi, samoodbrane do korišćenja oružja za starije. Ideja je sjajna, podržavam, jedino bi u takvim kampovima trebalo podizati isključivo našu zastavu. Svojom zemljom se treba ponositi i isticati je na isti način kao i amerikanci, gde u svakom dvorištu imate stars & stripes, a ne da pljujemo i ružimo svoju zemlju na svakom koraku.

  2. Šta je tu loše? Bolje da su napolju nego da sede kod kuće i upijaju NATO laži sa interneta.
    Ili možda treba da se stidimo partizana i vojnika Crvene armije koji su nas oslobodili?

  3. A sta ce zastava Srbije tu..bez ikakve potrebe..??..Fali onaj kartonski botoksirani Putler i nek se klanjaju tu kao pred Bogom..

  4. Da amerika nije bombardovala jugoslaviu i rasparčavala je,vjerovatno bi i njihova zastava bila u kampu. U ostalom i u drugom sv. Ratu su se malo kasno uključili.da objasnim ljudima časkom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.