Deca u sportskom kampu u Kruševcu se „igrala“ u prisustvu čoveka „Z“

Dečji 'sportski' kamp u Kruševcu vodi do ambasade Rusije, srpsko-ruskog centra u Nišu, Kremlja i ruske službe bezbednosti, pokazala analiza RSE

Ostavite komentar


  1. Postoji li gluplja zemlja od Srbije?Siguran sam ne.Bar među civilizovanim zemljama.A to misle i rusi.

  2. Pa sta ,majica ko majica, mozda bi vam vise odgovaralo da je na majici kukasti krst???

  3. Pod hitno pohapsiti ruske špijune koji aktivno rade protiv srpskih interesa. A roditeljima koji gaje decu da budu ruske sluge neka je na čast. Možda lepo svi da se iselite za Rusiju pa se tamo “igrajte” patriotizma. Neće moći preko mojih ledja.

  4. Santo, u vezi kukastog krsta: ruska zastava jeste kukasti krst 21. veka. Ako to niste primetili možda Vam se zavukao neki krstić po džepovima.

  5. Nema razlike izmedju staljinizma i nacizma. Z je polovina kukastog krsta. Srbi su time dokazali da spadaju u necivilizovane i najgluplje narode. Za takve treba stvoriti novi Goli otok.

  6. Nije samo na majici tog čoveka, ta organizacija JASNO pokazuje slovo Z i na svojoj Fejsbuk stranici. Ima li ovde države koja je potpisala priznanje Ruske agresije na Ukrajinu da postavi pitanje šta znači to slovo Z ovoj organizaciji i sa kojim ciljem usmeravaju maloletnu decu ka vojnoj obuci?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.