Dečak iz Svrljiga maltretirao psa, pa ga bacio sa mosta visokog pet metara

Ostavite komentar


  1. Zašto tako krupne reči, ,,TRAGIČNO“ i sl.
    Jeste loš postupak, ali ne uništavajte mlad život, dete.
    Zatajili su mnogi u vaspitanju, pa i škola.
    Preokrenite situaciju u društvo ljubitelja životinja, da i on tu nađe sebi.
    Ne branim ga, ali deca su zapuštena od svih; samo loše vide i čuju.
    Nadam se da je pas dobro.
    Ovakva halabuka nije potrebna.
    Samo još Karleuša da se javi.

  2. Ako policija ili Centar za socijalni rad ne odrade posao za koji ih ovaj narod placa ovaj mali sociopata ce do punoletstva nekog ubiti i izrasti u krvolocnog Vucicevog batinasa.

  3. Sve je ovo lepo. Uredno pozivanje na članove zakona i ostalo. Ali, kako se stalno preskoči činjenica da je to snimanje telefonom i deljenje fotografija i filmova krivično delo (KZ kaže: lice koje objavi ili prikaže fotografiju, film bez pristanka lica koje je prikazano na fotografiji ili filmu ili bez pristanka drugog lica čiji se pristanak po zakonu traži i time osetno zadre u lični život tog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine, kao i da ako delo učini službeno lice u vršenju službe, kazniće se zatvorom do tri godine). Da li će i ta deca koja su neovlašćeno slikala i delila fotografije biti krivično gonjena? Osuđujem svaki vid nasilja i prema ljudima i prema životinjama i smatram d da treba da bude najoštrije sankcionisan. Ali zakon se mora poštovati i po ovim drugim pitanjima.

  4. Zlo i naopako.
    Ovoga puta iživljavanje na pasiću.
    Kad ti mali „junaci“ odrastu, iživljavaće se na vršnjacima, starim i nemoćnim.
    Problem je u porodici, školi i okolini, problem je i u društvu.
    Žao mi je pasića, jer ga je zivot dove u takvu okolinu.
    Tužno i ružno.

  5. Ako je tačno da se nad živim bićem izivljacao učenik osnovne škole, a ostala deca snimala, sva ta deca su za neku vrstu terapije.Bolje zo nego da većina članova društva,ne verujući u to društvo, jedino poveruje u samoodbranu. Odatle do sprovođenja neke svoje pravde nije daleko. Kad sam napisao terapiju, valjda lekari i psiholozi znaju koju. Takav nedostatak saosećanja nije uibicajen, da ne kažem,normalan. Naravno,ako je istina,ovo sto u tekstu pise.

  6. Ne kaze se dzabe, batina je iz raja izasla. A ovo malo govedo ih ocigledno nije dobilo

  7. Monstruma malog kazniti kao i njegove roditelje,bas su ga lepo vaspitali,seljacine jedne.Umesto da ga uce humanosti,u osmom razredu vec uziva u zlostavljanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.