Policija je juče uhapsila dvojicu tinejdžera iz mesta Grebenac u opštini Bela Crkva, jer su osumnjičeni da su usmrtili dečaka G.L. iz istog mesta. Kako je saopštio MUP, dečak G.L. (1995) pretučen je motkama do smrti. U saopštenju se navodi da su uhapšeni i osumnjičeni za ovo teško ubistvo G.K. (1993) i Lj.S. (1993). Meštani Grebenca su šokirani, a vršnjaci ubijenog kažu da je G.L. bio dobar đak, druželjubiv i vredan mladić koji je često pomagao meštanima.

Čovek koji je pronašao leš, rekao je za RTS da je telo dečaka bilo unakaženo udaricima. Telo ubijenog dečaka našao je između dve njive juče ujutru meštanin Grebenca i o tome obavestio policiju. Maloletnici osumnjičeni za teško ubistvo biće privedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Pančevu, navodi se u saopštenju MUP.

Prema nezvaničnim informacijama dobijenim od izvora bliskog istrazi, nesrećni dečak je napadnut samo zato što je slučajno zakačio jednog od napadača dok su brali trešnje na drvetu. G.K. i Lj. S. su nakon što su usmrtili dečaka mirno otišli kući, i ostavili njegovo telo u polju, gde je dan kasnije pronađeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari