Dečja klinika u Tiršovoj odbila donaciju SBB

Ostavite komentar


  1. Нека им донира коалиција своје производе то би сигурно прихватили,мора оскар да дозволи донацију,е Србијо докле си стигла

  2. Нека им Колумбија донира своје производе

  3. Molim spisak bolnica, skola i vrtica kojima je MTS donirao opremu, internet i televiziju, ali da pokriva ceo objekat sa otvorenim internetom a ne sa sifrom samo za sestre i doktore kao na Banjici.

  4. Pa oni nisu donirali glupom rukovodstvu,nego bolesnoj deciiii. Objavite odluku da neće da primaju donacije SBB i direktora koji je potpisao tu odluku…

  5. Politički šljam Sns-Sps svuda ima svoje lepljive pipke. Zaista kada padnu jednoga dana taj dan treba proglasiti državnim praznikom. Praznikom slobode.

  6. ali neće da prizna. A za bolest nema leka, već je kasno. Ne mogu tu pomoći ni Kinezi, Rusi i Bin Zajeb- zajedno!!!

  7. U kliničkom centru Vojvodine takođe instalisana MTS mreža sa zaključanim internetom.

  8. Jos se pitate zasto? Pa samo idiot ne vidi zasto.jedini razlog he nspad odvstrane sbb glasila n1ss i nova ss na nalu pavlinu sa kosova koja je jos dete.i napad na sve Srbsko.oni moraju da lece al tato sbb truje decu!!!!!

  9. Sramota! Koliko daleko ide politika sns-a i njihovih poltrona. Jadna je i ta uprava bolnice Neverovatno da uopšte imaju obraza. Da li uopšte vide kako su Gruičićku izigrali.

  10. SBB je prikazao razgovor sa ministricom Zavetnicom gde kaže da je kosovsku kletvu napisao Njegoš ???? Eto ko nam kroji budućnost.

  11. U Novom Sadu u Zavodu za Hitnu medicinsku pomoc pre godinu dana preko noci skinut SBB (donacija) i sad je MTS sa slabijim nivom usluga.

  12. Hvala redakciji što nije pitala bolnicu o čemu se radi. Dosta nam je pola informacije, jer mi smo čitaoci Danasa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.