Dejan Erić član komisije za doktorat Malog

Nacionalni savet za visoko obrazovanje pronašao kandidata koji će učestvovati u preispitivanju doktorske disertacije gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Погледао ко су оснивачи ББА и дошао до закључка да ће професор доктор Ерић изаћи са предлогом да Синиша Мали добије Нобелову награду за економију.

  2. Profesor Eric je prestao da radi na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu pod vrlo specificnim okolnostima… #falsifikovaneprijaveispitaidesetke

  3. U Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu 15 radnika dobilo otkaz, a direktorica je zaposlila ćerku pokrajinskog sekretara za nauku. Direktorici je osporen Megatrend doktorat i ima krivične prijave. Svi ćute.

  4. Na stranu „veštačenja“, „Mali“, i ostale kučine – Erić je jedan od mojih omiljenih profesora. Čovek zna da motiviše, kako da upamtite njegovu knjigu i evo nakon desetak godina… Čovek je pravi menadžer.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.