Dejan Ristić povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta: Suprotstaviti se zaboravu obrazovanjem

Ostavite komentar


  1. A sta bi sa najavljenom gradnjom muzeja srpskih zrtava,zrtava Jasenovca,…..kao u Izraelu,Jermeniji??u Beogradu..Da li smo I za to dobili zabranu.Jadan smo mi narod.Ne smemo da protestvujemo ,kada nam neko muci ljude na Kosovu,ne smemo da izgradimo muzej srpskog holokausta, ne smemo u stvari nista

  2. Jevreji su najvece zrtve,odmah iza smo mi,Srbi.Na zalost o tome se u svetu ne zna nista.Nasi komunisti koji su,posle ustasa,ubili najvise Srba,na zalost nisu dozvolili da se istraze razmere i velicina genocida da se ne bi zamerili Hrvatima i Bosnjacima.Po bestijalnosti,nema gore.Cak i danas,komunisti proglasavaju ratni zlocin u Srebrenici za genocid,a milionske zrtve od tih ustasa nije.Za Srebrenicu zna ceo svet,za pokolj i progon Srba niko.Zanima me cija je to sramota,Brozova ili Lekina,Krcunova,Stamboliceva,Latincina.Ili nasa,kolektivna….

  3. Puno Srba je stradalo u Ausvicu; moj otac je preziveo, bio je tinejdzer, njegova majka je spaljena u logoru, otac streljan na Banjici.
    O tome se ne govori, nazalost i sramotno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.