Dejan Stanković: Povratak obožavanog

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Koju je skolu zavrsio Dejan Stankovic ? Da li on ima licencu fudbalskog trenera ili je citav ovaj posao rezultat burazerskog dogovora saobrazno sveosptoj drustvenoj klimi ? Zasto ni jedan jedini medij nije pomenuo njegove kvalifikacije ? Pitanja su principijelne prirode, ne pominjem nekadasnje fudbalsko umece Dejana Stankovica.

      1. Ovo je strasno , čoveka cenim ali da zvezda dovede pripravnika da se uci i to na 2,5 godine pa to je kao da date pun autobus dece da ga vozi pocetnik do Minhena a u njemu vaše dete

    1. Ima neku licencu jer je radio 2 ili 3 meseca kao trener u mlađim kategorijama u Interu. Taj deo nije sporan Sporno je samo što je on početnik koji treba da se uči na klubu koji je jedva uspeo da poveže dva učešća u Ligi šampiona posle decenije blamiranja u početnim rundama evrokupova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.