„Ne želim da ulazim u polemiku preko medija“: Dekanica Medicinskog fakulteta u Nišu nakon zahteva direktora Kardiohirurgije dr Dragana Milića da bude smenjena zbog „korupcije i nepotizma“

Ostavite komentar


  1. На српском се каже деканка !

  2. U krugovima lekara i specijalista se javno priča da dr Dragan Milić nije mogao da napreduje u karijeri zbog optužbi plagiranja radova i prezentacija i da to traje preko 20g.
    Jel to istina?

  3. Izizetna stamota i bruka sta se radi sa dr Milicem.Jedan od retkih ljidi koji ima harizmu kao i organizacijone sposobnosti.Nasoj pakosti nema kraja.Napadaju ga i vlast sto cini neprekidno a napada ga i opozicija jel ce im uzeti dobar deo glasaca.Apel gradjanima da razmisle dobro koje ce koristi dr Milic doneti Nisko zdravstvu a i druge stvari.Zato svi na glasanje i dr Milic br 4.

  4. Kakav plagijat? To filuju pricu penzooneri kojo su davno trebali da odu iz UKC ,kao i sa med. fakult.Smeta im jel ne mogu da rade do 70 g. I da se bahate po UKC,da salju pacijente po privatnim klinikama.Neka im se uradi imovinska karta, tako ce se videti njohovo postenje.

  5. Stidim se ovakvoj saradi koju priredjuju prof.Perisic i prof.Dobrila.Ceo nis zna da su davno trebali da odu u penziju.Da prof.Perisic nista nije uradio za UKC osim sto se tuzio sa ni kr9vom ni duznom Grad. Sotirovskom zbog nekog pr9kljucka koji je odobren za njegovog mandata dok je bio gradonacelnik.Unosio zlu krv i u samoj stranci.Prof.Dobrila iso tako, nepotizam, zaposlila celu familiju na faksu. dok drugi nisu mogli da opepele.ytender od 300 lit. CIVASA. I Druge zloupotrebe.Zna ona a i Nislije znaj7 kad i za koje vreme joj sen postao prof. I dir. Klinike da zameni tatu.Nidu hvali dr Milic da pokrene ovu ucmalu sredinu a ima organizacijone sposobnosti.Ja i moja skromna porodica dacemo glas dr Milicu

  6. Vidi se iz aviona da su pokusali politicki da ga ruse.To je ogromna sramota nanesena med. fah. u Nisu.Cinjenica da ne postoji trenutno sposobniji covek u Nisu koji moze da ga pokrene.Sto se tice Prof.Dobrile i prof. Perisica odma ih treba smeniti jel nanose stetu i pacijentima i drzavi.U penziju ih poslati uslove odavno stekli.Cak je dr Mil i crkcu ozidao u krugu bolnice.Cove hiper aktivan i on da vodi ili napravi tim koji ce predvoditi grad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.