Delić: Država može da plati 2.000 evra pripadnika specijalnih jedinica sa osnovnom školom, a ne može lekara ili učiteljicu

Ostavite komentar


  1. Pripadnici specijalnih jedinica moraju da imaju i određenu stručnu spremu, koja je daleko od ove što ste stavili u naslovu.

  2. Plaćanje pripadnika specijalnih jedinica sa osnovnom školom je deo sistema nadoknada za rizik koji preuzimaju u svojim zadacima. To ne bi trebalo da se koristi kao osnova za kritiku zdravstvenog, niti obrazovnog sistema i upoređivanje plata specijalnih jedinica i lekara ili učitelja je potpuno besmisleno i površno, s obzirom na različite aspekte njihovih poslova i obuka.

  3. Zbog ovakvih ljudi ne bi smeli imati dilemu za koju lustu glasati na izborima. Profesor doktor Dragan Delić je izuzetan gospodin i stručnjak. Tvrdim ovo što sam napisao, jer sam se lečio na klinici KCS gde je on radio.

  4. Naravno da moze da plati jer ocekuje da je brane od napacenog naroda a za lecenje imaju svoje lekare, dok za profesore ih nije briga jer im je bolje da imaju sto vise neobrazovanog naroda

  5. Kao prvo ne može u specijalne jedinice sa osnovnom školom a što se tiče lekara svaka im čast ali se neki ponašaju kao da nemaju cenu ko što sad neki meštani oko Kraljeva i Trstenika traže 2500 dinara za kvadratni metar poljoprivredne zemlje .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.