Delovi Savskog venca, Palilule i Čukarice u ponedeljak bez vode zbog radova 1foto EPA-EFE/LYNN BO BO

Delovi beogradskih opština Savski venac, Palilula i Čukarica od ponedeljka ujutru će biti bez vode zbog postavljanja cevovoda, a završetak radova se očekuje u večernjim časovima, saopštilo je danas preduzeće „Beogradski vodovod“.

Na Savskom vencu, bez vode će od 8 do 20 sati biti potrošači u ulicama: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Dedinjska, Vile Ravijojle, Alekse Bačvanskog, Vladimira Gaćinovića, Mladena Stojanovića, Majora Jagodića, Đorđa Radojlovića i Šolina, preneo je Beoinfo.

„Vodovod“ je naveo da se očekuje da radovi na Paliluli traju od 8.30 do 18 sati, a bez vode će biti ulice Albanske spomenice, Nikodima Mikaša, Milana Tankosića, Ljube Didića, Bistrička, Primorska i Miroslava Radojčića.

Radovi su najavljeni i na teritoriji opštine Čukarica, zbog čega će u utorak od 8 do 22 sata bez vode ostati potrošači u sledećim ulicama: Dobrivoja Jovanovića (sa prilazima i delovima), Živojina Zdravkovića i Jovana Gojkovića.

To javno komunalno preduzeće je navelo i da potrošači u okolnim ulicama mogu osetiti umanjeni pritisak vode, kao i da će u tim opštinama biti obezbeđene autocisterne.

Upućen je i apel potrošačima iz tih delova grada da na vreme pripreme neophodne zalihe vode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari