Delovi Vranja, Vranjska Banja i Trgovište bez struje zbog havarije na trafo-stanici 1Vranje, Foto: Dušan Pešić/Danas

Zbog havarije koja se dogodila na trafo-stanici u blizini nekadašnjeg Motela Vranje, od srede ujutru postoje problemi u snabdevanju grada električnom energijom. Iz Elektrodistribucije Vranje nisu odgovarali na pozive novinara Danasa, radi potvrde ove informacije.

Novinar portala InfoVranjske Slavomir Kostić, koji živi u Vranjskoj Banji, za Danas kaže da „u Vranju postoje povremeni nestanci struje u nekim delovima grada“.

„U Vranjskoj Banji i Trgovištu od ujutru nema struje. Od kako je nastao kvar na trafo-stanici u jutarnjim satima, nastao je prekid u snabdevanju električnom energijom“, kaže Kostić za Danas.

Prema pisanju portala VranjeNews, „u nekim delovima Vranja i dalje nema struje, a u nekim povremeno dolazi do nestanka“.

„Problema je bilo u čitavom Pčinjskom okrugu. Pretpostavlja se da je do havarije došlo zbog grmljavine. Iz Elektrodistribucije kažu da su ekipe na terenu i da čine sve da otklone posledice havarije. Očekuje se da kar bude otklonjen u narednim satima“, piše VranjeNews.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari