Odgovor direktora PIO Fonda Relje Ognjenovića na pisanje Danasa

Ostavite komentar


  1. Ognjenović je diplomirani bot i drugar prvog sina. U PIO fondu u radnom odnosu ima nekoliko stotina pravnika i diplomiranih ekonomista sa višegodišnjim radnim iskustvom. Pozitivnom selekcijom neko od njih bi došao na mesto direktora , ali to se ovde, na žalost, nikada neće desiti. Ognjenoviću je prvo radno mesto u Fondu zamenik direktora, na koje je došao bez ikakvog radnog iskustva iz ove oblasti. Realzovao je, recimo, lizig zakup preko sto škoda automobila, od viđenijeg sns člana i niz sličnih, štetnih, poslova za F. PIO i državu. Od kada je u ovoj instituciji primljeno je po raznim osnovama nekoliko stotina stranačkih aktivista, kojima je osnovni zadatak pisanje komentara na mrežama, odlasci na mitinge i sl.

  2. A sad krivična prijava protiv advokata i tog malog za pokusaj prikrivanja krivičnog dela ,jer je diplomu stekao kupovinom diploma.

  3. Šta reče,master završio 2019. u Prištini . Pa taj ne zna na karti da pokaže gde je Priština. A i sve ostale sega- mega škole koje nije završio samo onaj ko nije upisao i platio su mu jako „velika“ preporuka. A najveća je ipak bila ta što je drugar sa vučićevim malim

  4. Da vam nije pripretio tuzbom nebiste objavili demanti. Ovo je jos jedan dokaz da jedino plasirate lazi. Ocigledno je, da posovicu, u lazi su kratke noge, niste naucili. A, niste jer ste bili losi djaci, a to se vidi koliko se nepismeni.

  5. Ovaj 2019 isao u skolu u Pristinu??? Mogao je u Sava centar, mozda bi odmah bio ministar.

  6. А јој…па чим се помене Приштински универзитет па још факултет за спорт јасно је да овај није ни видео факултет.Дај Боже да зна и где се налази уопште!

  7. Au kakva napredna biografija. Jos samo da dodaju da je intimni prijatelj „deteta“ Danila pa da sve bude jasno. A vi penzioneri vidite ko vam arci vase bedne penzije

  8. Čuj master u Prištini. Što je išao tako daleko kad ima i bližih fakulteta? Svako naprednjačko dobro mu želim.

  9. Zeznuli su momka, pa sa takvim obrazovanjem morao je biti ministar.! Koja sprdačina od države, umesto da se pokrije ušima i pravi mrtav on se hvali kupljenim diplomama???

  10. Да ли је наведено довољно да би се руководило са Фондом и имовином од 5 млд €?

  11. Da li je morao da nostrifikuje diplomu ?
    Nije mi jasno da iz Beograda ide j Prištinu da studira ???
    Jasno mi je , naravno , bode oči.

  12. Zašto onda na sajtu GO Voždovac i dalje stoji biografija u kojoj nema tih diploma i škola iako su navodno stečene ranije?

  13. Pa naravno laž do laži
    Samo su oni završili škole ostali su sa ulice

  14. Impresivno obrazovanje. Za te Visoke škole nikad čuo. A tek master u Prištini! Što se pametan stidi budala se ponosi.

  15. Vidi se na prvi pogled: pravi SNS intelektualac! Isto kao i Toma Prvi Učeni, lažni dr Mali, dr Šapić, stručnjak Grčić i armija sličnih „naprednih akademika“!

  16. Mala ispravka: „osnovni zadatak pisanje komentara na medijima“ je tipican za opoziciju, koja posle mora da objavljuje demanti.

  17. Da li ovaj advokat stvarno veruje u sve ovo što je napisao? Zar i oni ne bi trebali imati barem malo skromnosti i časti u odbrani klijenta. Pa ovaj direktor ne može ni na karti da nađe Prištinu, a kamoli zgradu fakulteta koji je završio. Cela Srbija (a i šire) zna kako se završavaju fakulteti na Prištinskom univerzitetu. Ali, nisu oni krivi…mi smo!

  18. Sve na „visokim“ školama ala Megatrend, a master u Prištini!? Ha, ha… Šta reći. Uslov za sve funkcionere treba da bude – državni fakultet!

  19. @ dordjijeBGD… Dakle, ovo je vrh! Da su botovi polupismeni, to znamo. Ali, da neko ko „ne biste“ piše sastavljeno, spočitava drugima nepismenost, to je vrhunska bahatost. Neznanje bez stida.

  20. Mesec dana trebalo advokatu da sroči ovu „splačinu“. Uskoro možemo očekivati Reljin doktorat, recimo sa FABUSa, ili EDUKONSa!!!

  21. Prvo je da ne može vlada da postavlja koga hoće jer Pio-fond nije u vlasništvu vlade nego je to nezavisna institucija što i sama reč Pio fond to predviđa ali je to kršenje zakona kao i mnogo puta što od vlade što od predsednika države,nego istina boli uvek a to da li je on merodavan i stručan to je za diskusiju čim je nelegetiman,a to za Sns stranku nije ništa novo.

  22. Kupio diplomu na pristinskom univerzitetu. Nije mogao da zavrsi u Beogradu. I od kada to visa skola ima istu snagu kao fakultet.

  23. Ма Приштинске факултетлије су јача страна универзитета..

  24. Na žalost, Univerzitet u Priština je zvanično državni univerzitet. Problem je što tamo „sve“ prolazi pod parolom za odbranu Kosova. Koliko me sećanje služi, tamo je i Atlagić profesor.

  25. Sta je sa formularima M2 i M4…doticnog…i oni su verovatno – retroaktivno popunjeni…

  26. Nepismeni naprednjak direktor fonda kroz koji protice ogroman novac! Veoma indikativno ! Ps.Pristina je van sistema Srbije od 1999 godine,a ekonomski ima i u Beogradu,samo pre toga treba zavrsiti Osnovnu 8 Srednju skolu !

  27. Užas partokratije nažalost na delu. Ovakvi potezi evidentno kompromituju kredibilitet Vlade, ako je ona ovaj izbor podržala. Šteta…

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.