Demograf Penev: Negativan prirodni priraštaj gori nego u vreme Drugog svetskog rata

Ostavite komentar


  1. Ra]ati vi[e od dvoje dece je hrabrost roditelja i velika po\rtvovanost. Mo\e to da se promeni, dajte ve’a davanja i ima ko ‘e da radja. Bogati ne’e, od njih nemo\emo oekivati. Uvesti moma;ki porez ya po;etak, kao [to rade u EU.

    1. Po svemu sudeći svi Vaši preci su bili iluzionisti.
      Krađa desetina hiljada srpske dece, uvođenje zemlje u besmislene izdajničke ratove Miloševića i njegovih bandita, opšta pljačka naroda započeta najvećom državnom prevarom u XX veku(tzv. Zajam za preporod Srbije, piramidalne banke i štedionice, trocifrena dnevna inflacija, brutalno nametanje bandita za idole mladih, državno pokriće u proizvodnji i dilovanju opijata, odvratna Vučićeva pljačka penzionera i zaposlenih, politička ubistva, sistemska nepravda i opšta korupcija. Sve to i masa drugih kriminalni i nešrijateljskih postupaka prema građanima Srbije oterali su zauvek skoro tri miliona mladih, vrednih sposobnih i obrazovanih ljudi u najboljem dobu za stvaranje porodice. Samim tim i za zadovoljavajući prirodni priraštaj. Ne mogu penzioneri i ostalih 80% siromaha da obezbede Srbiji potomstvo, osim u bajkama Vučića i njegovih vernih slugu.
      Daleko je, nedostižno je daleko Petrovgrad, @petrovgrade.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.