Deni Avdija: Ponos Srbije i Izraela

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ako je po ovoj logici razmisljanja onda je Nikola Tesla hrvatski gragjanin sto i stoji..ako je srpski..onda su svi ovi ostali,pocev od Doncica,Avdija pa do tenisera Djokovica kosovski gragjani sto i stoji…

    1. Kao sto je Sam rekao rodjen je na Kosovu I Metohija delu Srbije. A Tesla moze samo da bude Austrougarski gradjanin Srpskog porekla ili je po tebi I Diklocijan Rimski imperator Hrvatska gradjanin. a Doncic je gradjanin Slovenije Srpskog porekla

    2. Niti je Avdija senior kosovski nego jugoslovenski gradanin, niti je Tesla hrvatski nego austrougarski gradanin jer Hrvatska u njegovo vreme rodenja nije ni postojala! Ostanimo na zemlji bez nacionalistickih fantazmagorija. Osim toga oni koji veruju u sportu i inace da Srbija moze da bude knkurent jednom Izraelu takode nemaju osecaj stvarnosti. Pogotovo sto se nova generacija uopste ne oseca kao prethodna prema staroj postojbini. Tek ce se osetiti u narednim decenijama sta znaci egzodus Srba!

      1. Nikola Tesla je rođen u Vojnoj Krajini koja je tada bila pokrajina u Austrijskom carstvu.

        Slavni naučnik je bio stipendista Krajine. Jedinu penziju je primao od Kraljevine Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.