– Uz prisustvo velikog broja kulturnih i javnih radnika i privrednika, Televizija „Pi kanal“ iz Pirota juče je obeležila 10 godina uspešnog rada i postojanja.

Direktor „Pi kanala“ Boban Mitić rekao je na ovoj svečanosti da je pored svojih programskih aktivnosti televizija „Pi kanal“ sa sloganom „Vaša porodična televizija“ postala prepoznatljiva i po pokretanju i realizaciji važnih akcija, ali i produkciji koja je zabeležila uspeh na festivalima u zemlji i inostranstvu.

– Deset godina smo sa našim gledaocima i pratili smo sve što se dešava u ovom regionu. U drugim oblastima ovakav jubilej možda nije značajan, ali u svetu medija svakako jeste – rekao je Mitić.

Ovu televiziju osnovali su Kompanija „Tigar“, RTS i izvršni producent Boban Mitić. Od 2003. RTS više nije među osnivačima, a većinski vlasnik ove privatne televizije je „Tigar“. Ova televizija ima 21 stalno zaposlenog radnika, deset honorarnih saradnika i veći broj konsultanata iz raznih oblasti.

Dnevno „PI kanal“ emituje 18 sati sopstvenog programa, a njegova okosnica je informativni program, a tu su i emisije iz poljoprivrede, sporta, politike, muzike…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari