Desetine građana ispred zgrade policije u Čačku zbog hapšenja trojice aktivista

Ostavite komentar


  1. Требали су да им потпалом направе малу ватру испред улаза, да се нагомилају тако да пандури не могу да изађу. Треба те вучићеве слуге игнорисати, не послужити их у радњи, не разговарати са њима, не одговарати на питања, престати поздрављати на улици. ДРУГОГ излаза са овим нарцисом више нема, или оде Србија низ Дунав.

  2. KAKO ono bese ? DRZAVA ,TO SAM JA ::: i parizer,.. i radoicic.. mali.. mis… junak –sa margina cirkusa sns a ….

  3. Da li je moguće da živimo u državi u kojoj u istom danu puštaju kriminalca iz zatvora i hapse borce za očuvanje prirode!!!

  4. Samo napredno i napred u nove „pobede“ slusati g-dju Brnabic koja opravdava ovo a po gotovo g. Visica koji voli da sece drvece i betonira sve je prava divota. Lepo je setati kroz sumu do vidikovca e sada ce suma malo da bude posecena da se napravi put do vidikovca pa kada navale stranci da se dive putu i stakleniku ma nevidjeno i sve napredno a skupo izgleda ali ne za ovu vlast. Blago nama sa svima njima. Ziveli

  5. Mi imamo mafiju a ne drzavu.Kako kaze glavni bos Don Aleksandar Vucic ,.Dokle bre vise da trpimo ovo nasilje.

  6. I malo dete vidi koliko je nepravde u Vučićevoj Srbiji . Ipak ona je starija od svih nas i jedina će ostati potomcima , koji će je bolje sačuvati od nas . Na našu sramotu …

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.