Desetog dana od nestanka Monike nikad veći broj ljudi u potrazi

Ostavite komentar


  1. Zar ovom tupavom policajcu nije jasno da je bolje da cuti umesto sto prica o hiljada a profeaionalaca koji ne mogu da nadju jedan veoma uocljiv par?

  2. Ovo počinje da mi liči na hajke na divljem zapadu. Ne bi me iznenadilo da mu presude po kratkom postupku.

    1. Najjaca vojna sila na Balkanu koju jedan manijak drzi kao taoce.
      Mislio sam da preCeTnika!

  3. Da se ovo događa u nekoj iole ozbiljnijoj državi, cela vlada daje ostavku već nakon 7 dana neuspešne potrage. Obi balvani ne mogu da nađu svežiji trag već 10 dana. Nije izgovor poznavanje terena jer su i domaći lovci isto tako dobri poznavaoci tog terena. Najveći problem su zadrigli trbušasti policajci koji imaju tek toliko kondicije da stignu do najbližeg bifea.
    Ovi bilmezi idu pozadi i nalaze tragove koji su stari po više od 24 sata. Takvim tempom ima da das voda mesecima.

  4. Pa gde su one silne hvale Stefanovica , te su zaplenili toliko…… pohapsili toliko……razotkrili toliko…… pa koliko su sposobni vidi se sada i u ubistvu one pevacice. Laza i paralaza.

  5. I pored tehnike,obučenosti i brojnosti policija pokazuje zabrinjavajuće znake nesposobnosti da reši problem.Postavlja se pitanje;šta u komplikovanijim i složenijim akcijama npr obučenih terorista,ubačenih grupa ,stranih plaćenika,povranika sa ratišta članova ISISa…treba očekivati?

  6. Koliko policajaca obezbedjuje derbi u Beogradu ili Gej paradu i to u momentu a sada dodajete malo po malo ili angazujete gradjane da rade vas posao.
    Sta bi bilo da jurite obucene teroriste?

  7. Đilas,Jeremić …su nesposobni,,smena pod htno,bruka za Srbiju! – E, tako bi vrištao da je opzicija,naš Damjanov Zelenko!!!

  8. totalna nesposobnost policije. zamislite da je u pitanju potera za nekim obucenim teroristom.

  9. Ovo je slika i prilika nase drzave. Nespremna, neazurna, ceka se 4 dana da krenu u trazenje nakon nedelju dana tek shvataju da je manijak taj koji je oteo devoj icu a sve vreme je u krugu od par kilometara. Niko ne radi svoj posao. Policajci u grupama kao na izletu. Stomaci svima prisutni a kao elitne hedinice. Pa olnemajj oni kondicije ni za 2 km dnevno. Oni se igraju sa onim dronovima. Verovatno preko veze dobili igracke da se igraju sa tim jer su oni sa najvecim stomacima. Bez ikakvog plana se trazi pa se vraca na teren koji su pretrazili znaci da si svesni manjkavisti svoje potere. Juce informacija da berberin koristi i agregate za motorole. Hahahahah. Ljdui da nije u pitanju jedan nevini zivot deteta ovo bi bilo komedija i sramota.

  10. U komentarima, sve neki profesionalci i znalci jakih drzava. Pa kada znate kako se trazi begunac, zasto ne idete i pomognete umesto sto online prosipate politicku mrznju. Jednu stvar zaboravljate, cak i da pobedite na izborima, ti isti policajci, ti isti vojnici, ta ista masinerija ce biti pod vasm komandom, da li cete i tada da pljujete te iste ljude ili nameravate da svima date otkaz pa zaposlite svoje rodjake i komsije?

  11. Dana’s je 29.12.2019.Preko dnevnu stampu Serbije doznao Sam da he male Monika pronagjena.Svaka chast svima humaniarnim ljudima koji su uchestvovali u pronalazenje Monike.Hvala bogu shto je devojchica ziva I zdrava .Inache ja sam deda imam njih 4 unichica I she su one devojchice.Zato svaki dan pratio situaciju.Ovog momenta sam presretan,pozdrav svih dobrih
    ljudima koji su bili uporni ovih desetak Dana.Pozdrav is Belgije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.