Detalj koji se čekao: Kako je kazna za Vučićevića mogla da bude plaćena bez njegovog znanja?

Ostavite komentar


  1. Njega najviše promovišete vi, nerežimski mediji. Zašto mu uopšte dajete prostora?

  2. Докле ћете овом циркусанту посвећивати толику пажњу? Не би му толико простора дали ни да је нобеловац.

  3. Šteta što je Gagan izašao iz zatvora ne svojom voljom.Čoveku uzeli pravo da ga zatvor po njegovom izboru prevaspita.Pravilan izbor bahatog lika.

  4. Zašto dajete prostor ovom cirkuzantu? Pa on baš i živi od pažnje drugih. Ignorišite ga, to će mu najviše škoditi.

  5. Pošto je on častan i čovek od reči siguran sam da će i pored uplate ostati da odleži svojih 200 dana. Sve drugo za njega bi bio poraz. Nema predaje junače. Svi smo uz tebe. I želimo da ti zatvorski dani brzo prođu uz pemu Prolazi jesen na pragu je zima…

  6. žena mu platila.. bilo kako bilo, to je legitimno.. i verovatno je bilo ono „pakuj se i kreći kući ne izmotavaj se tamo!!!“

  7. Totalni idioti da uplate iznos kazne za oslobađanje čuvara lika i dela šefa.

  8. Verovatno uz pomoć specijalnog ovlašćenja dobijenog od „vrhovnog komandanta“ !!!

  9. Zasto mu posvecuju paznju. zapitajte se malo mucnite glavom ako je imate uopste. da li vise postoji neka razlika u stampanim medijima vrlo mala uglavnom propaganda i borba za klik vise.

  10. Moze da plati kaznu umesto njega bilo ko, on i ne mora da zna da mu je kazna placena.Bitno je da je novac legao na racun Budzeta!

  11. Nisam pravnik ali mogu da pogledam…Dakle, u zakonu mora jasno da stoji da li neko drugi može da plati ili ne. Koliko je meni poznato ne može osim ako ima punomoćje. E sad da li je tako ili nije prvi je trebalo pitati onoga ko zakon zna dakle pravnika. Jer ako jeste, onda nije mimo volje osuđenog već po njegovim instrukcijama .. Mislim tako je bilo svakako po njegovom planu ali da li je tako pravno formalno jedino moguće trebalo je prvo utvrditi pa tek onda zatezati olovku i pisati o tome ..ipak vas volim i samo vas čitam ali da ste nekad diletanti vala jeste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.