Devojčica privedena na informativni razgovor zbog ismevanja zločina u školi na TikToku

Ostavite komentar


  1. Adekvatna reakcija je izostala odavno odsustvom pravednosti. Nema kazne ili sankcije. Selektivna pravda mora da nestane.

  2. Ludilo!!! Ajde malo da sagledamo iz drugog ugla: danas svaki besni pubertetlija, koji je kivan na svoje roditelje iz nekog opravdanog ili neopravdanog razloga, moze da glumata budale i otera roditelje iza resetaka? Da li ste bre normalni?! Kao sto odraslima zaplenite oruzje, tako i besnoj deci zaplenite telefone i racunare ili im prinudno iskljucite internet- za njih vece kazne nema. Od svoje 17 godine cuvam decu razlicitog uzrasta,danas, sa nepune 32 imam, Bogu hvala, svoje dve devojcice… Svega sam se nagledala i naslusala sto od dece sto od roditelja. Ako misle da su dovoljno odrasli, onda treba i da odgovaraju kao odrasli: zaplenite im uredjaje, prikljucite ih drustveno-korisnim aktivnostima pa makar i sa ostalim zatvorenicima i neka imaju zakonom odredjenog pratioca….. U suprotnom cete pozatvarati sve druge ustanove da bi ih pretvorili u zatvore… Imam par ideja kako na miran nacin smiriti pomahnitalu decu samo jos kad bi vlast bila voljna da cuje….

  3. Maloletnički zatvor momentalno. Kazna roditeljima. Ovo mora da prestane. Jednom mora da se preseče, nema veze ko su roditelji.

  4. Sta ocekivati od bolesnog drustva, koje je pod stalnim pritiskom kriminalizovanih politicara vise od 30 godina.

  5. Pozabavite se malo i zaposlenima u „elitnim“ školama koji iz straha od „elitnih roditelja“ povladjuju malim krimosima….Te elitne škole su pune malih kretencica sa naduvanim uspehom…kad dodju na faks i tu „pizde i plaču“ za ocene

  6. Идем у школу и из школе и из ових свих информација може се само закључити да је систем дебело заказао, не може нешто што је функционисало половином прошлог века да ради и данас, па и голф 2 би стао. Е то је школски систем, престар је да бу могао да функционише. Никако не оправдавам Косту, али он је пријављивао и нико није реаговао, он је и жртва насиља и жртва система, као и сви погинули(моје саучешће) школски систем је крив за све и нико више, ни родитељ иако је требао да га пита зашто хоће у стрељану, пре неко што га је одвео, зашто хоће у друго одељење пре него што су га пребацили, ПП служба што није реаговала на пријаве, ово је само последица и један велики аларм да нешто под хитно мора да се мења.

  7. Nedaleko od škole gde je KK uradio strašnu stvar, nalazi se mutal ratnom zločincu koji je samo u Srebrenici pobio mnogo više dece od nesretnog K. Al on je heroj, general, komandant!! Za 2 miliona građana ove zemlje i za zo niko ne odgovara. Sad hapsite nezrelu decu koja za malo pažnje lupetaju svasta. Hoće li 40 000 onih koji su lajkovali njene gluposti? Tako funkcionise sistem, banalizacijom.

  8. Kasno je sada privoditi decu, u uterivati silu, da je to policija radila kad je trebalo, možda su se i mogle sprečiti ovakve i slične nesreće

  9. Odmah zabraniti dalje školovanje u bilo kojoj školi u Srbiji svoj nasilničkoj deci.
    Uvesti obavezan društveno koristan rad koji bi kontrolisali organi reda ( čišćenje ulica parkova…)
    I tek onda možemo smiriti ovu nadobudnu decu.

  10. Na osnovu cega je privedena? jel ismevanje krivicno delo?

  11. Bravo za MUP, bravo momci, nije ni vama lako ovih dana ali bar radite. Jedino mi je žao ko vam je ministar ( samo one koje poštujem pišem sa veliko M, po pravopisu). Šta da radite i vi radite vaš posao, dobijate naredjenja, svi radimo za platu. Ali ako se desi da narod izadje na ulicu, povucite se i stanite uz svoj narod, nemojte na njih suzavcem, oružijem i vi ste roditelji. Moj naklon vama i hvala za sav trud.
    Drago mi je da ste ovu malu lujku priveli.

  12. Pa onda se ljudi čude zašto nekome padne mrak na oči. Privode MALOLETNICU na razgovor zbog njenih neumesnih izjava! Bolje bi bilo da vlasti vode računa da deca ne donose vatreno oružje u školu a ne da hapse decu zato što su rekli nešto neprimereno.

  13. Slažem se sa Draganom.Uvesti društveno koristan rad,oduzeti telefone.Svi guraju decu na sport,treba deca da imaju veštine i znanja da nešto i rade.Svako ko ima nešto na selu da povede decu da nauce nešto.Baveci se samo sportom,odlaskom u teretanu,fokusirani su samo na sebe.

  14. Detetu treba objasniti rečima. Ne može se privoditi dete za verbalni delikt pobogu ljudi.

  15. Ustavno pravo na slobodu govora i mišljenja… na srpski način.

  16. A sta se desava sa „lambordzinistom“ ?! Hoce li i on biti priveden na informativni razgovor sa roditeljima ili ce pustiti lambordzinija da se sam brani uz mogucnost zadrzavanja od 48h pa posle toga moze kuci starom vlasniku ?
    Pitam se , pitam…

  17. Kupi telefon detetu,kredit(25000din)zbog onlajn nastave.sad roditelji krivi!!!????

  18. Кад једном плате дебелу казну, идући пут ће родитељи знати шта им дијете ради.

  19. Ne razumem: zasto je zakonom kaznjivo iznositi javno svoje misljenje!? Zapravo, ne slaganje sa „vecinom“, kao najsnaznijom formacijom naseg devijantnog, pogresnog u svakom smislu, korumpiranog, zaostalog drustva!? Znaci da je svako odstupanje od pisanih i nepisanih drustveno „moralnih“ normi kaznjivo zakonom!!! SVASTA. Ja sam mislio da je tendencija „modernog“ drustva SLOBODA u svakom smislu, kao i PRAVO da covek bude drugacijeg stava i misljenja u odnosu na vecinu!? Ili sam ja, mozda, preterao u misljenju da smo napredovali u poslednjih 40-ak godina, koliko pamtim…strasno! Podsticemo razlicitost, ljudska prava, slobodu misljenja i govora, a onda iste osudjujemo ukoliko nam ne odgovaraju!
    SRAMOTA.
    Ipak smo, i dalje, jaaako zaostali.

  20. Bravo ! Za nauk drugoj deci koja pomisle da urade bilo šta slično.

  21. Crni @Nikola sve si pobrkao.
    Ljudska prava su standard koji u sebi pre svega sadrzi postovanje jedan drugog, a dobro razmisli sta je ono predstavljalo. Vise citanja a manje buljenja u telefon bi dovelo do nekog pomaka

  22. Zar neki stvarno misle da je u zemlji Srbiji sve ok…sljam nas vodi….i to je jedina istina ovog drustva..ubili su sve…i ovu decu…i 99…..i sve predhodne…isti politicari koji samo sebe gledaju….kakav vodja….takva i drzava….nazalost…boze smiluj se

  23. Za takva ponasanja dece su iskljucivo krivi roditelji. Tuzbu podneti roditeljima da odgovaraju za nevaspitano dete.sram ih bilo !

  24. ZAR OD TOLIKO PSIHOLOGA DR.NAUKA POLITICARA KOJI SU VANSERISKI AKADEMIKA PSIHOTERAPEUTA DA NAM SE OVO DEŠAVA

  25. Јесте одвратно то што је урадила, али по ком основу намеравају да подносе пријаве? Шта би са слободом говора? Превенција, а не малтретирање и овако дебилне деце.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.