Devojčicu koju su šetali po bolnicama ni danas nisu primili kod lekara

Ostavite komentar


  1. Uput?
    Zakazivanje ?
    Sve i da joj treba uput, da su pravi lekari a očigledno nisu, trebali su je primiti, obaviti razgovor i zamoliti oca da na sledeću seansu/ pregled donese UPUT!!
    Jel bilo teško ovako postupiti?
    Slika i prilika, nažalost celog zdravstva.
    Čemu silne gradjevine, oprema, kamioni, avioni….kada je osnovno pravilo da tu treba da radi KVALIFIKOVAN, MOTIVISAN PROFESIONALN KADAR i da je to glavi cilj a ne metri, kvadrati, spratovi…
    Ko to ne razume onda ne treba da radi ili vodi zdravstvo.
    Naravno, veeliki minus i za osobu/ lekara/ med.sestru koji su vratili devojčicu.

  2. @Luka

    Bravo. Tako bi trebalo da su postupili, ali to zahteva i lični i profesionalni integritet, kao i inicijativu. Zaposleni u našem zdravstvu (kao i bilo gde drugde u javnim institucijama) pate od sindroma državnog posla. Dakle zaposlio sam se preko veze, ništa me ne zanima, ne talasam, ćutim i ništa ne pitam, čekam penziju.

  3. Zgađen sam nad tom državom i nad tom ekipom lekara koja odbije pomoć ljudskom biću na osnovu birokratskog stanja mozga.

  4. Ma jeli vam jasno,mi nemamo lekara,ovo su nabeđeni lekari. Naši lekari su vani. Čast svaka pojedincima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.