Dexpress obara rekord u broju isporučenih pošiljki: 1.030.000 dostavljenih paketa tokom jula 1Foto: Promo

Kompanija Dexpress postavila je novi rekord u broju dostavljenih pošiljki u Srbiji. Kurirska služba je tokom jula meseca isporučila 1.030.000 paketa i tako ostvarila rekordan rezultat od osnivanja kompanije.

Rast broja isporučenih paketa i obaranje rekorda u isporuci paketa tokom perioda godišnjih odmora ostvaren je zahvaljujući nastavku poslovanja sa dugogodišnjim klijentima koji svakodnevno uvećavaju broj pošiljaka zbog efikasnosti i profesionalnosti po kojima je Dexpress prepoznat, ali i rastu broja novih klijenata koji su izabrali Dexpress za partnera u svom poslovanju.

“Novi rekordi samo su posledica dugoročnih investicija kako u procese, tako i naše ljude. Mi verujemo da svako ulaganje u edukaciju zaposlenih, partnerske odnose i uvođenje inovativnih tehnologija uvek daju izvanredan rezultat. Naše poslovanje opravdava slogan Dostavljeno. Tačka i zbog toga naše usluge bira najveći broj kompanija i građana, svakodnevno nam ukazujući poverenje.” ističe Nikola Riznić, generalni direktor kompanije Dexpress.

Riznić očekuje još bolje poslovne rezultate ukazujući da je dosadašnji prosek isporuka u letnjim mesecima bio oko 700.000 paketa.

Kompanija Dexpress pruža usluge u 23 grada i opština u Srbiji i kroz sopstvenu kurirsku mrežu sa preko 750 savremenih vozila doprinosi razvoju lokalnih zajednica i proizvođača.

Podsećamo, kompanija Dexpress je objavila da su prva kurirska služba u regionu koja je uvela robote u sortiranje paketa i omogućila inteligentnu pripremu robe za isporuku isporučujući 2.500 paketa po satu. Ovaj korak predstavlja novu eru u organizaciji isporuke paketa, a Dexpress koji posluje u okviru vodeće tech kompanije u Jugoistočnoj Evropi United Grupe još jednom je dokazao da su inovativnost i revolucionarnost glavne karakteristike njihovog poslovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari