Digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima od danas dostupna građanima na portalu eUprava 

Ostavite komentar


    1. Poštovanje, zeleni sertifikat sam dobila sa potvrdom o vakcinacijama ali ni jedan pcr test koji sam radila nije registrovan? Zašto?

      1. Zasto nam niko niko nije javio za nestanak revakcine sputnik V nego saznajemo na drzak nacin od osoblj koji mora da popije kafu pa da nam se obrati

  1. Dođavola, koji će mi test. Treba mi serifikat. Test nemam, ali imam potvrdu iz Kovid ambulante da sam pre dvadesetak dana bio zaražen Kovidom (PCR test bio pozitivan), i da sam od Kovida samoizlečen kod kuće uz jarantin od 14 dana! Smatram da je ta potvrda, potpisana i overena od strane doktorke, koja je zvanično postavljena i ovlašćena, na radno mesto utvrđivanja, praćenja bolesti u Kovid ambulanti validna za dobijanje pomenutog elektronskog sertifikata!!! Sem toga siguran sam više nego što trabunjaju svi doktori na TV-u i u novinskim izjavama, da je sad moj odbranbeni mehanizam protiv Kovida hači od većibe koji su vakcinisani, tako da se UOPŠTE ne plašim zaraze za razliku od njih! Uz put osećam se odlično, iako sam do pre dcadesetak dana jedva se vukao do WC-a. Upravo od jutos, sam kosilicom pokosio 400m2 metara travnjaka. Sad odetrabunjam dok ručam, pa ću pre kiše izaći da pokosim još 200m2! Sve jedno. Tražiću sertifikat, a neće me mrziti, ako treba, da skoknem do doktorke, da mi besplatno uradi pomenuti usrani test i o tome izda potvrdu, iako uopšte nije nužno!!!

    1. Dusane, ni mi vakcinisani se ne plasimo zaraze. A usput (da, tako se pise, a ne uz put), gomila njih se razbolela drugi, treci… put posle prelezanog prvog puta.

      1. Samnom u Areni su lezala njih troica oboljelih od kovida,nakon revakcinisanja u februaru.Bilo nas je devet u sobi,to ti je 30%,pa ti vidi.Imali su teze stanje od ostalih,usput.

    2. Ne postoji sertifikat da ste preležali covid u smislu neke potvrde sa pečatom lekara. Ne kažem da to ne možete da dobijete ali dokument kao takav je beskoristan. Validan je samo rezultat PCR testa ili potvrda o vakcinaciji. Znamo da u Srbiji papir trpi svašta i da se uz malo „podmazivanja“ pečat i potpis stavljaju gde zatreba.

      1. Uopšte nije beskoristan jer sa njim možete recimo ici u hrvatsku, kako vec idem mesecima.

        1. Da li važi zeleni sertifikat za putovanja ako je primljena samo jedna doza vakcine, a drugi put osoba neće da se vakciniše?

  2. Pokušala sam da se registrujem na e portal. Bezuspešno. Samim tim nema ništa od digitalne potvrde. Toliko o digitalizaciji.

    1. Portal normalno radi. Moguće da je u tom momentu bio preopterećen zbog velikog broja korisnika.

      1. Nije tacno da radi jer juce 12 og i danas 13 og maja ne radi. Dva dana nije trenutno. Toliko o tome da radi i ne pisite o necemu sto ne znate

      2. Nije tačno da sve radi, uopšte se ne može dobiti sertifikat. Popunio sve, ali od toga dalje ništa. Juče je totalno bia blokada. Nadam se da će za par dana konačno sve proraditi.

      3. Molim vas recite mi koje podatke ste ostavili na portalu e uprave za dobijanje sertifikata?Moji roditelji su pokusali cekali 24h za proveru,dobili text da treba da se potvrdi i.kad su pritisli potvrdi pise eror 404 greska

        1. Danima pokusavam da dobijem zeleni sertifikat i nista …. sve sam pokusala i sa zaboravljenom lozinkom …. neuspesno …. ponovno prijavljivanje sa skeniranom ličnom kartom i nista …. molimvas za pomoc

  3. Portal radi normalno. Jedino sto je preopterecen ternutno velikim brojem podnesenih zahteva. Lakse je onima koji imaju eID.

    1. Pokušavam desetinama puta da se registrujem na portalu sa istom e-mail adresom i šifrom kojom sam registrovan 11 januara 2021 godine ali uzalud
      nije jasno o čemu se radi.

  4. Treba mi sertifikat da sam vakcinisana i revakcinisana zbog putovanja

  5. Svasta. A samo pre par meseci ta ista Brvnara je bila strogo protiv tih tkz kovid pasosa. Ako me razumete

  6. zelim da dobijem zeleni certifikat o vakcini na covid 19 radi puta u Grcku

  7. Sta da radim da povratim servis. Ne prihvata lozinku koju sam ukucao 2 puta.

  8. Primio sam obe vakcine Sinofarm i imam antitela i na S protein i na omotač virusa. Treba mi zeleni srtifikat zbog putovanja.

  9. Zašto u sistemu e-uprave nema podataka o pacijentu koji je preležao virus corona? Uporno pokušavam da dobijem potvrdu (zbog putovanja), a dobijam odgovor da nema podataka za to lice. Bila sam na kućnom lečenju, ali sam praćena u Kovid ambulanti dve nedelje, a dobila sam i Rešenje o karantinu.

  10. Prijavila sam sebe i cerke za pcr test 13.06. Dobila dam poruku da sam uspesno prijavila i da cu dobiti QR kod na mail . Nisam nista dobila. Da li cu taj QR cod dobiti tek posle rezultata testa? Hvala

  11. Postovani,
    Registrovala sam se na vasem portalu za digitalni sertifikat o vakcinaciji, ali nisam dobila nikakav odgovor, ni sertifikat?

  12. Pokušavam (bezuspješno) da registrujem moju mamu (82 godine i digitalni svijet je prevazilazi). Sa svim njenim podacima, brojevima, ličnom (državljanka je Srbije), vakcinama, itd, ne izlazim na kraj. Navodno da je sa njenim matičnim brojem već registrovana iako nikad niko to nije uradio u njeno ime, ona najmanje. Interesuje me kako mogu da joj pomognem. Treba joj za putovanje u Španiju (dolazi u posjetu familiji). Hvala unaprijed

  13. Da li treba da se prijavimo za treću dozu vakcine Maja meseca sam primila 2.dozu fajzerovu

  14. šta se ovo naplaćuje 360 din, ako se postupa po uputstvu E portala.Ako se postupa po uputstvu Vi se prijavljujete na GET servis, dobijete PIN i kada ga upišete uzmu vam 360 din, čista kradja

  15. Dobio sam dve doze u emiratima i trecu kod nas… Imam problem da dobijem sertifikat jer kod nas u drzavi mi samo priznaju ovu koju sam primio kod nas.. Imam papir da sam dobio dve vakcine u emiratima.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 8

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.