Dijana Hrkalović najavila tužbu protiv predsednika PSG

Ostavite komentar


  1. Pa nije Sergej pominjao imena, ali ako si se prepoznala ok. Lepota je u oko posmatraca, a ne u protestantima i govornicima. Medjutim, sta ce svi rkalovici pricati dan posle, e to ce biti za knigu u 120 toma.

    1. Odavno kruzi prica o necemu slicnom vezano za ovu gospodjicu. A da li je istina verovatno ce se pokazati.

  2. Mislila, tuzba po pitanju Babica. Cudno da doticna sa „umilnim“ glasom nije to pomenula. Sergeja bas zaboli neka stvar sto ce doticna da ga tuzi. Sergej gazi samo istinom. Digli su se svi na noge, kada je ubijen covek, kojem je doticna trebalo da bude kuma. Sta njoj nije jasno. Ranjena zver, koja bi da kida, ali tesko. Moze samo da cvili, do samog kraja.

  3. Ali draga Dijana, pa to cela Srbija zna!
    Zamisli kako bi izgledala naslovna strana ‘Informera’ da je Ministarka Pravde iz opozicije imala istu reakciju na hrabru pogibiju ‘Saleta Mutavog’, kao ti?!

  4. E ova ce tuzba imati jacinu i ekspresno bice resena? Kakva licnost je u pitanju nema tu prastanja? Nezavisni sudije vec su pripremili presudu i odgovarajucu kaznu za prestupnika Sergeja. Pa mu nece vise pasti napamet da vredja starlete i glavne poluge nase policije!!!

  5. Jadna ona, misli da je neka bitna faca. Kad zglajzaju ovi sa vlasti neće niko ni znati za nju. Ipak će po sudskim pozivima morati dolaziti na procese sudske. Nadam se i da će odležati ako je kriva bar malo onako kako se priča.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.