Dijana Hrkalović: Naprednjakinja

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Da se kladimo da će Dijana da bude poslata kao diplomata u Španiju.Određenim osobama potrebna je tamo kao osoba od poverenja i koja zna posao.

    1. Dijana je hrabra i odlučna osoba. Svojim karakterom sebe je osudila na uspeh. Kukavice mogu samo da joj zavide, a hrabri da je požele za prijatelja.

      1. Pokušavam sebe ubediti, „Bato“, da ironično ili sarkastično tvrdiš da je dotična „hrabra i odlučna osoba“. Veoma „karakterna“. Stručnjakinja, rođena 1987.god. To je Vaše mišnjenje. Moje mišljenje je da je đubre. I to ono kriminogeno, „krevetaško“. Ništa bolja nije ni Biljana P.I., ali barem nije k**va.

        1. Uopšte nema ironije i sarkazama u mojim rečima. Dijana je sjajna osoba i možeš samo da mi zavidiš što je poznajem.

      2. Puno kriminalaca je pokazalo hrabrost, pogotovo odlučnost. Ako je uspeh biti u mafiji, onda je jasno ko ti je idol…

      3. Simpatična devojka, šteta što je izabrala tamnu stranu sile.

  2. Такође говори и немачки језик што ће је определити за позицију генералног конзула у Минхену од августа ове године.

  3. Prosto ne mogu da verujem sta smo dozvoli sebi, da ovakva kompromitovana osoba bude tema u novinama i na bitnim funkcijama. I kako da budemo normalna zemlja?

    1. A predsednik koji propagira klanje kao svoj politicki program je ok.

        1. Karakter je sudbina. Znajući Dijanin karakter predviđam joj sjajnu sudbinu.

          1. Bato, recite mi molim Vas, jel ste zajedno, Dijana i Vi, kukali kad vam je ubijen Sale Mutavi?

          1. Mislis, gasna komora je elegantnije resenje? Samo, zaboravljas da pojedini funkcioneri SNS-a preferiraju cupanje grkljana, a njihov politicki otac klanje zardjalim kasikama.

  4. Umesto istrage zbog veza sa organizovanim kriminalom , sklanjanje na drugu funkciju..

    Biće zanimljivo dokle može da pluta ovaj brod pre potonuća..

  5. Doticna ce morati da objasni svoju ulogu na izborima u Lucanima, gde je prekrseno jako puno propisa. U NS tuzilastvu je prijava protiv direktora JP iz tog grada koji su slali sluzbena vozila I ljude u Lucane na pre I na dan izbora. Ovaj slucaj nikako ne treba izgubiti iz vida, posto je taj pravi desant na Lucane prava slika I prilika kako SNS po svaku cenu dobija izbore!

    1. Ostaće zapamćena po duelu sa Boškićem u Lučanima, kad je svojim šarmantnim ženskim glasićem odbrusila: “Pustite me da radim svoj posao!“…

    2. Dotična neće morati ništa da objasni pa ni to u vezi izbora u Lučanima. Da li možete da se setite nekoga ko je učestvovao u vlasti pa morao bilo šta da objašnjava? Tako je bilo i biće u zemlji Srbiji jer ovde je svako čudo za tri dana.

  6. samo nedostaje da li je u BIA upala zahvaljujući članskoj karti neke stranke, rođačkoj povezanosti sa nekim iz tog sektora ili vezi sa nekim operativcem BIA, žandarmerije i sl.? Vreme je da novinari počnu da prate porodična stabla svega sa prefiksom javno i u trećem stubu vlasti, pravosuđu, jer su svi tako dobro uvezani i uspešno nas drže u ovom haosu koji su stvorili u državi.

    1. Свака ти је к’а у Његоша. Ово је стварно пожељно.

    2. Novinari to ne rade zato sto se plase, sto ovakvoj vlasti i ovom sistemu izuzetno odgovara. Sve su neke nedorecene vesti, sve nesto nepotpuno, stidljivo… Pa oni nemaju blage veze ni koji je to drzavni fakultet zavrsila, a tek neke druge mnogo bitnije stvari.

    3. Bice da to Srpska mafija rasava medjusobne sukobe u svom vrhu.

  7. Ovo lice treba dobro upamtiti, jer kada budemo oslobodili Srbiju od ovakvog naprdnog olosa na vlasti, ona ce ubedjen sam biti jos jedno „lice sa poternice“, poput Zemunskog klana.

    1. Jok. Ovakve su ti uvek blizu vlasti. Sećam se nekad najvećih titoista devedesetih, ali dvehiljaditih njihove zgodne ćere i poneki sinčić vrzmaše se i oko belog dvora i krune.

  8. 1987 i time se bavi. Pa posle Hitler bez razloga imao misljenje o toj stoki tu koje je imao i bez razloga joj namenio mesto koje joj je bio namenio. Da da.

  9. Ona je top macka, moze da komentarise ko kako hoce. Veliki pozdrav i puno uspeha na novoj duznosti!

    1. E, vele, vele…kao da Ti imaš nekog benefita od njenog „uspeha“ na novoj „dužnosti“. Ona sa 32 godine sprcane u dupe, upisala u CV tolike „funkcije“ u bezbedonosnim strukturama….

  10. Ma najveca tuga je sto su zandarmske-krimi svalerke postale politicka roba. Zavrsila Sociologiju, pa umesto standardnog ‘lova-krpoce-dobar auto’ , kao sto dolikuje sponzorusama, ‘Kumu’ moraju da pokrivaju ministarskim mestom, ne bi li izivela svoje komplekse nabijene na pocetku ‘karijere’?!
    Jezivo.
    Sledeca stanica su verovatno slike pored bazeena u ‘Blic’-u, i ucesce u ‘Farmi’?

  11. Možda će za prvu ambasadorku Srbije na Kosovu. Kosovo je značajnije za srpsko tržište od Španije, i mnogo je bliže a vučiće je potreban čovek od poverenja da komntroliše tokove robe s Kosova u Srbiju.

  12. Onomad kad je Vrhovni ušao u klinč sa Kurirom jer je trebalo platiti lepi porez, udbaši iz Kurira su vodili kvalitetnu hajku protiv ove, tvrdeći da je teška mafijašica.
    Ja naprotiv mislim da je slaba tačka Vučićeva zbog zaljubljive prirode..

  13. Zašto u Srbiji nema ili skoro da nema istraživačkog novinarstva. Ova persona i njena odiseja po funkcijama su rođeni za jedno pažljivo istraživanje.

  14. Čista psihologija bato.Dijana genije od policajke.Sve zna svuda stiže čak i srpske ovce striže.

  15. Svaka čast, ovo nije „istraživačko novinarstvo“ što vi radite, ovo je stepenik više „proročansko novinarstvo“. Samo vam fali da zaposlite Kleopatru.

  16. Hrkljus, nije to lizalica vec ozbiljan posao zasnovan na „zajednickom spavanju u noci poverenja“.Svetska stvar,nema veze sa partijama I „pobedama“. Nema izgleda ko da te nauci redu,mlada a misli da je faktor. Za tebe je to Frenki goes to Hollywood: Welcome to the pleasure down (zone)!♿

  17. Shodno svom imenu, može da se bavi čiščenjem tepiha, za toliko je sposobna, i svi bi je tada zaista zvali- Dijana, boginja tepiha.

  18. Hahaha, a vi bi da sad napravite aferu. Ali, znajte, afere nema, na vasu veliku zalost.

  19. СНС је странка која је основана са једним циљем да реформише и изгради правну државу којој је место и ЕУ. Међутим како је време одмицало похлепом и амбицијама појединаца у СНС партија је претворена у један параван иза кога се мешетари са различитим врстама интереса који се међусобно преплићу и само наносе штету странци која је основана како би земљу увела у ЕУ . То мешетарење и похлепа увезана са амбицијама појединаца унутар СНС-а. неминовно може довести до урушавања странке као што се то догодило и са ДС.

    1. Mislio sam da se stranke osnivaju sa ciljem da dodju na vlast i tu sto duze ostanu. I cini mi se da sns u tome, zasad, ima uspeha.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.