Dijaspora Crne Gore podržala BiH dijasporu

Povodom najavljenih protesta početkom januara u Briselu zbog situacije u BiH

Ostavite komentar


  1. Mi i tražimo mjesto za sve!!! Nema ga na žalost. Sarajevo je bio grad umjetnika, muzike… Šta je sada??? Dobrodošlica radikalnom islamu.

  2. Dijaspora Bosne samo muslimani?. Opet jedan narod svojata Bosnu!. Armija BiH, Dijaspora BiH……

  3. Uvijek se isti fasisti javljaju na komentare, što vas je strah islama ? čiatoće, tolerancije, vjere u Jednoj Boga ? koji je vas problem ? što se neko ne naloće alkohola pa sa laje ? Idite svi i liječite se ali ne kod presuđenog zločinca, genocidaša Karadžića

  4. Ima jedna stvar koja bode oci. Koja je to dijaspora u Crnoj Gori ako su Hrvati u BiH katolici? Dijaspora=Muslimani ili Dijaspora=Bosniaque? Jer na drustvenim mrezama ima mnogo odricanja pravima Hrvata da budu jedan narod posvuda u svijetu a svojata se Muslimane u Crnoj Gori. Hrvati su Hrvati posvuda od prije 12 st. a islamizirani Crnogorci su dijaspora. I onda nema nacionalizma u Bosnjaka. Treba priznati da ga ima posvuda a ne sakrivati svoj rog koji viri iz vrece. Ne moze se vani traziti ono sto se kod sebe ne dopusta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.