Dim sa deponije u Vinči se i dalje širi Beogradom

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da ugase pozar na deponiji!!!Sta bi bilo da nas zahvati neki ozbiljniji pozar.Ali smo mi zato prvaci sveta u BDP,gasimo pozare po Grckoj i imamo Rusku bazu u Nisu koja ima sve ,ali nista za gasenje pozara.

  2. Danas je Radojčić izjavio kako će „konzervirati“ staru deponiju u Vinči….To ste kazali već puno puta pa ništa. Divlja (državna) deponija u Vinči 1974-2021 PARADIGMA „sposobnosti“ vlasti u Srbiji 1945-2021. Beograd nikada nije ima minimum infrastrukture da bi se nazvao gradom (kanalizacija, gradski prevoz,….) ali gle „čuda“ vlast nije znala da reši elementarne probleme življenja u Srbiji – ali kada je 1989 pao zid u Berlinu – oni su znali da je to nešto loše za Srbiju; da bude deo Evropskog prostora; najbolje da ostane Azija tj. orjentalna despotija i u 21 veku.

Ostavite komentar


Društvo

MUP šalje dva helikoptera za gašenje požara u Severnoj Makedoniji 10

MUP šalje dva helikoptera za gašenje požara u Severnoj Makedoniji

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uputiće sutra dva helikoptera Helikopterske jedinice radi pomoći pripadnicima Sektora za vanredne situacije u gašenju požara koji se iz Severne Makedonije proširio u mesto Kozjak kod Bujanovca, u blizini manastira Prohor Pčinjski, saopštio je večeras MUP.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.