Dimović: Nikolić nepotrebno bio u pritvoru četiri meseca

Advokatu porodice Milorada Nikolića, koji je nedavno preminuo u zatvorskoj bolnici, dostavljeno kontrolno veštačenje Medicinskog fakulteta u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Mislim da treba preispitati citavu situaciju i tacno utvrditi ko je od institucija zakazao ,jer je ipak ljudski zivot u pitanju

  2. Sad je kasno pričati,sve u svemu nije mu trebalo to da završi u zatvoru.

  3. @bokica Baš sad treba raspraviti situaciju do kraja kako bi se utvrdila odgovornost za smrt nesretnog čoveka.

  4. To se isto desavalo mom suprugu koji je prebijen od strane sudije Visdg suda Zorana Sesica. Da bi zataskao zlocin preko svojih prijatelja u sudu ga je smestio u pritvor, bez dokaxa na neodredjeno vreme. On je bio u jako losem zdravstvenom stanju i pri tom mu je naprsla noga od divljackog sutiranja. Moleci novinare da objave slucaj i zahvaljujuci tome, sudija ga je pustio posle 2 meseca, jer je shvatio da ce preminuti, a ja bih ga stavila u sve medije da se to desilo. Moj suprug se leci, ali sudjenja se odlazu u nedogled vec 1,5 godinu, dokaxi se sklanjaju…Ali tu su krivi i mediji, nedostatak istrazivackog novinarstva i pracenja slucaja do kraja. Da su hteli da Vam objave pricu odmah, a ne kada je covek umro.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.