SNS u zvaničnom saopštenju izvređala Dinka Gruhonjića i nazvala ga Sabahudin

Ostavite komentar


  1. Novosadski „napredni“ primitivci! Od njih ništa bolje čovek ne može očekivati!

  2. Е кад неког напада,фашистичко- мафијашка багра онда знам да су то прави људи,и имају моју подршку.
    СМРТ ФАШИЗМУ- СЛОБОДА СРБИЈИ!

  3. Meni stvarno nije jasno zašto objavljujete ovako nešto?!!
    U redu je napisati kao vest da su te i te ljude ti i ti najstrašnije izvredjali, ali ovakve bljuvotine preneti stvarno nije potrebno.

  4. O sns zaista mislim sve najgore, i ova njihova huskacka saopstenja su poziv na linc. Ali hajde da se zapitamo da li zaista neko podrzava doticnog i ovih par imena koja se spominju. Sloboda govora je jedna stvar,ali blacenje drzave u kojoj zivis i od koje zivis,u slucaju Gruhonjica, je bez ukusa. Zamislimo slicnu situaciju u bilo kojoj zemlji iz okruzenja,a kamoli Evrope ili Azije. Kako bi se takve individue provele. Cini mi se da u Srbiji svako moze da izgovori bilo sta protiv drzave u kojoj zivi.

  5. Pozdrav za neprevazidjenu Vladanku.Na žalost,ona je je jedina u stanju da sroci ovakav idiotluk od saopštenja,ako se ovo, uopšte može i nazvati saopštenjem.Pre će biti da je ovo splacina od saopštenja.

  6. Da li će Nacionalni stadion postati Nacionalni zatvor za SNS lopove, prevarante i zlikovce koji su pokušali da unište Srbiju

  7. Posteno receno-nasla rupa zakrpu.Nista nije bolji ni ovaj Dinko.Kad vidim kako nas je vredjao,zapitam se ko mi to vaspitava decu.Moze on biti kakav god hoce,ali kad se dohvati katedre mora razmisljati i postovati hleb koji jede.Koji ja odvajam od usta.

  8. – назвали га Сабахудин? Ја сам чуо да му је то право име. Паралела: примитивни радикали назвали Кокана Младеновића – Сандокан? Па он се зове Сандокан, ако немате ништа против…

  9. Sada na red stižu i ostale manjine. Nek se spreme Mađari,Česi ,Slovaci,Rumuni itd. Kad dođe red na Milana neće imati ko da ga brani.

  10. Primitivan, lažljiv i nadasve uvredljiv jezik S(N)S falange.

  11. Psihijatrije ce imati pune ruke posla nakon promene vlasti.

  12. Prenositi ovakve gadosti na krajnje nepimeren nacin znaci ucestvovati u zlocinu sns druzine. Molim vas, ne radite to!

  13. Opljačkani penzioner je pogodio u centar. Ako su neinteligentni mrziteljski lopovi protiv nekog, mora da je taj neko Čovek na mestu. Čovek koji će ih izvesti pred sud bar za uvredu, kad za lopovluk nije moguće. Za sad. Daće Bog.

  14. @ Diplomatski protokol iz Finske
    Pozdravila te demokratska drustva sveta: od Roberta Saviana do Gideona Levija. Samokriticnost je početni uslov ZZ objektivnost – sve ostalo je narcizam i nacizam

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.