Diplome za lični doprinos devastaciji Beograda

Ostavite komentar


  1. Iznenađuje činjenica da u Beogradu urbanističke planove ne radi gradski zavod za urbanizam. Niški dobija poslove od grada bez tendera i crtka gde šta stigne, pa u Niškoj banji smesti fabriku, preostaje da tursko kupatilo izmesti uz aerodrom. Svaka čast za plakete zaslužnima, trebalo bi u svim gradovima i opštinama da primenimo dodelu plaketa zaslužnim urbanistima za urbanistički haos.

  2. Pitam se, da li je moguće organizovati na mreži kontra izbore sa jednim pitanjem: da li smo za odlazak sns u prošlost? Čitam, dave nam Beograd, otimaju Niški aerodrom (verovatno da bi ga prodali), oslobadjaju kriminalce zbog zastarelosti predmeta, osnivaju mnoge komisije da bi zaposlili svoje dadadadaovce a narod korak po korak smeštaju u kontejnere. Kad se sva omladina iseli iz zemlje, prodaće celu zemlju a Srba neće biti ni za pod jednu šljivu. Evo, ja obećavam da ću svim radno sposobnim gradjanima isplaćivati 1000 € plate, možda, 2050.g. na poslovima čišćenja deponija u predelu Beograda na vodi…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.