Direktor Arena Channel Group: Nije tačna nijedna cifra o kupovini prava na prenos Premijer lige

Ostavite komentar


  1. Like rece da nisu tacni navodi o iznosima,a vi zakljuciste njegovo izlaganje sa iznosenjem cifre za koji se lik upljuvao da objasni da je netacna.Zasto ste uopste objavili ovaj tekst.

  2. Mene fudbal ne interesuje, već me interesuje da paket u koji ide mobilni broj, internet i televizija ne prelazi cenu od 20e i ako je i ta cena velika za naše plate. Sada je prilika da konkurencija spusti cenu za 50 procenata, čime će privući nove korisnike i obične ljude koji jedva preživljvaju

  3. Meni jedino je sranmno sto to nije gradjanima receno 12 meseci ranije,ne traju ti pregovori od pre 1 mesec,sta je sa nama sto imamo ugovore sa drugom operaterima gde je bilo toga ranije…???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.