Doktor nauka, a rečnik pun uvreda: Ko je Vladimir Orlić, novi šef BIA?

Ostavite komentar


  1. Kakva je nauka koju je on izučavao,takav je i doktor!
    Kukala nam majka u Srbiji svima.

  2. Pa kad je toliko pametan sto ne radi nesto korisno za svoju voljenu zemlju umesto da glumi Vucicevog dobermana.

  3. U „Vučićevoj Srbiji“, pokitičar može biti ministar u svakom resoru?! Znamo svi da su naravno nesposobni za pozucije na koje ih postavlja, ali zato zna da će njega max. štititi! Sposobni ljudi nema šta,čega se dotaknu, upropaste!

  4. “ Doktor nauka“ ??!! Ako pomenuta osoba ima tu titulu , onda je njeno značenje potpuno obezvređeno . Ovo sve postaje već previše tragikomično !

  5. Ko je Orluć!? Kskvo pitanje!?!?
    To je primitivac, oličenje čoveka bez etike! Bruka za svakog normalnog građanina Srbije a uzor za pidlace. Tačka.

  6. Doktor nauka,ne,to je greška……njegov rečnik i ponašanje je ispod nivoa uličara sa dva razreda osnovne škole……ali,u Srbiji postoje i pijaca diploma svih vrsta……. plati i biraj…..

  7. Idealan covek za poziciju. Ima stav, ima glas, nevaspitan. Zna da odgovori „na prvu“. Zna da preti. Bas ovako sam zamisljao klasicnu pandurcinu.

  8. @Slartibartfast
    Zato sto se to najvise isplati. A on je ocigledno jedan od sposobnijih likova u sns-u bar na osnovu u biografije.

  9. Sve je vrlo prosto, intimnim prijateljima iz gimnazije je jednostavno rekao šta želi bavljenjem politikom, „DA SE NAPLATI“, očigledno to i radi…
    E sada, na koji način ? To je već pitanje ličnog stila…

  10. Kuku la nam majka. Pa sta je falilo Bizonu Djuki ili recimo Marjanu Risticevicu. Ovaj je fasisoidniji i od Vucica.

  11. Da kao stručnjak za bezbednost juri strane agenture i teroriste, štiti ustavni poredak zemlje ili da se razračunava sa medijima i opozicijom

  12. Jednog dana, posle pada SNS-a on ce sedeti u nekoj drugoj stranci iz pobednicke koalicije. Na pitanje novinara kao je mogao da podrzava SNS, odgovorice sa „moja stranka radi najbolje za Srbiju za razliku od onih bivsih (SNS)“. Pa kad pitaju „ali Vi ste bili u SNS“, on ce opet sa „sve cemo uciniti da Srbija ide napred“… i pricace ono sto zeli, a ne ono sto ga pitaju.

  13. Šteta , mlad čovek a stavio se na stranu laži i obmane , nepravde , tame, Lucifera, a protiv istine , ljubavi , pravde , svetlosti , Boga . Šta to toliko vredno dobija tamo ? Treba se moliti za njega .

  14. Mi smo odavno dokazali pocev od tz. Predsednistva da svako moze da bude bilo sta posto smo vanzemaljski narod, pardon nebeski narod, nema nam ravna u svetu. Ziveli

  15. Uz Vučića i Martinovića, najodvratniji lik na našoj političkoj sceni. Primitivac, džaba titula.

  16. jel samo mene blam zbog ovog imenovanja ?  ovde u Srbijikako reče Balašević isplivalo najgore od goreg. Šta si nekulturniji to napreduješ.  sećamo se orlića dok je bio klasični orlić-ometač u emisijama ,one nekulturne đurić one neke nekulturne sa akademije mladihsnsovaca šta je isto zato šta ima visoki stepen nekulturre napredovala .
    Gledajte štakažem . na tom nezavidno niskom nivou je i voditeljka jovana . evo nje za gospođu ministarku . sve je svejedno čega . baš potpuno svejedno čega .

  17. U konkurenciji buzdovana i primitivaca na političkoj sceni, u samom je vrhu ali diplomu ipak nije kupio. Zaista je neobično da neko sa tako dobrim obrazovanjem bude toliko arogantan, nepristojan, iritantan, bezobrazan preko svake mere.

  18. kuca vaspitava,a skola obrazuje.ovde je zakazala i kuca i skola. drzava ponajvise,jer je i nema.znam na hiljade elektro inzenjera kao gospodu, smirene i odmerene u manirima i kodeksu ponasanja,i u znanju i u vaspitanju,pa se pitam gde je greska. politicku funkciju usloviti sa 20godina radnog staza,u privredi,gde se stvara novo stvorena vrednost.gde je to kolega radio i sta je stvarao.nikad niko rezultat njegovog rada nije vrendovao.pa valjda el.ing.od znanja moze vise da zaradi u struci,nego kao sef krimina -lno-dresirane druzine.el.ing ilon mask u americi je najbogatiji covek u srbiji el.ing bi da se bavi poslom koji bi za najlosijeg el ing bio ponizenje- ispod casti. problem js sistem vrednosi vlast -odrsca.ponizena struka, privelegovane policijske,sudske,tuzilacke sluzbe ,radi odrzanja na vlasti.da kao el.ing ima duplo vecu platu od direktora bie,nikad mu na pamet ne bi palo da radi van struke zbog opste poznatih standarnih merila vrednosti koje ovde ne postoje, zaostajemo za svetom 100godina. sta to briga av? on i onako nit je odavle,nit mu je poreklo u ovom narodu.ovo mu je rezerna drzava gde su ga na vlast dovele sluzbe,strane i yu,i oni srbi kojima su kupili diplome pa ih zombirane postavili na funkcije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.