Direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje najavio tužbu protiv Danasa

Ostavite komentar


  1. I ja cu da ih tuzim. Psi su pametne zivotinje i ovakvo poredjenje ih jako vredja.

  2. Samo ovakvi tipovi mogu da prosperiraju u ovoj drzavi,on nerazume slobodu umetnickog izrazavanja pa mu smeta sto su na karikaturi njegovi sefovi.

  3. Како би рекао проф. Коста Чавошки, корисна будала.

  4. Pravi njihov kadar….podoban, bahat, neškolovan i lažov…..ortodoksni njihov primerak!

  5. Dete, ako misliš da je vreme da se klevetama, vređanju i napadima stane na put, obrati se svom gazdi koji na tome radi od kada zna za sebe… AV, AV…

  6. Е мој пријатељу не знаш ни вола убости, што би народ рекао, а коментаришеш великог Коракса. Ти да будеш директор Пио фонда, е моја земљо.

  7. Dečko, pa ti si jako uplašen. Zašto ovo radiš? Nije dobro ni za ten, a i na živce može da ode. Ćuti tu i uživaj još neko vreme, dok možeš.

  8. Samo nam reci ko ti je pisao tekst.Znamo da si nepismen,neobrazovan.Domogao si se pozicije tako mlad,tako nestručan.Znamo da si pobedio na konkursu koji nikad nije sproveden.

  9. Ovo bese skolovani kadar sns-a,izgleda da je najbolji bio iz predmeta poltronstvo.

  10. Ви из Српске напредне странке сигурно на жене гледате као на стубове друштва, а тако се и понашате. У то уопште не треба сумњати. Пародија!

  11. Ovo je pravi cirkus od Drzave,u kakvoj mi to Državi živimo,naopak Vodja,naopaka i Drzava,gospode Boze,pomagaj.

  12. Nastavvlja se tradicija da se ljudi iz levih resora, umesto da se bave svojim poslom, dodvoravaju šefu pričom o Kosovu, Americi, EU, Rusiji, novinama, Djilasu i sl. Evo još jednog malog nekompetentnog a ambicioznog politikanta koji želi da se ugleda na Vulina i da se probije, ne sposobnošću, ne znanjem, niti rezultatima rada – već izjavama za medije.

  13. Jado jadni vrati se na Kosovo pa tamo mafijaj ! Čuj ti Relja ( smrdonja) direktor PIA pa propadosmo načisto, no valjda neće dugo !

  14. A namesteni tenderi.
    Ili je i to normalno
    Narod sve siromasniji a SNS.ovci sve bogatiji

  15. Biće izbori jednog dana, ali ukoliko prva tačka u programima opozicije ne bude LUSTRACIJA i hapšenje svih koji su pokrali i ojadili ovu jadnu državu , bojkot i na ulicu brate , nema druge , kuka i motika !

  16. „Kad umreš, tebi nije teško. Teško je ovima oko tebe. Isto je i kad si glup.“

  17. Direktore Pio neznam sta se radi jer vase osoblje ne radi kako treba dve godine cekam penziju i nista pozabavite se malo po tom pitanju poz.

  18. Kuku dokle smo došli. On bi nekog da tuži. Ne znam da li da se smejem ili plačem. Jedan je vređao sve žene pa je direktor. Ne mogu se setiti čega, jer ide sa mesta na mesto. Jedan je keramicar,Jedan pečenjar, jedan fitioterapeut. Bože pomozi ovom narodu kad su im ovakvi na vlasti.

  19. Bolje bi bilo da obratite paznju na vase radnike na salterima toliko su drski i bezobrazni da je to uzas.

  20. Glavna preporuka -Vučićev bot. Ništa obrazovanje, ništa radno iskustvo, ništa znanje…
    Jadna li si Srbijo!

  21. Pozer za slikanje! Vidite kakvo mu je „radno mesto“ tj kabinet, a penzije ne mogu biti manje, osim „guzonjinih“! Umesto te slike, prikladnije je da bude slika penzionera „na kazanu“!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.