Direktor hrvatske policije: Srpski vojnici vraćeni jer nisu najavili dolazak

Ostavite komentar


  1. Hrvati su još jednom demonstrirali i pokazali svoju „državnost“. Vratili su srpske vojnike, koji su imali ko zna kakvih skrivenih namera. Da sam na njihovom mestu zabranio bih putovanje u „lijepu…“ svim osobama mladjim od 90 godina. Da nije Srba i Srbije Hrvatska ne bi imala razloga da postoji. Ovako, mržnja prema Srbima ih drži da ne „potonu“. Što je veća mržnja to je veći Hrvat. I tako unedogled. Jedva čekam sledeće leto da ponovo odem na „naše“ more u Hrvatskoj.

      1. Takoo jee!
        Uniforme su rezervisane samo za Tompsonove neo-nacisticke koncerte koje podrzava drzavni vrh NDH, pardon Neovisne Republike Hrvatske!
        Ziveo Tompson i hrvatsko gostoprimstvo!

      2. Ili da vam samo eure pošaljem poštom? Možda je tako najbolje i najbezbednije?

    1. Pa sta ima da idu u uniformama u Hrvatsku,to zbilja lici na provokaciju.
      Vucic i Vulin su psihopate i neznaju više kako da izazivaju incidente pa su se sjetili ovog.
      Ajd nek dodju kadeti i oficiri hrvatski malo u Srbiji na komemoraciju na sajmište.

    2. @Zoran Knežević***Kako se ovi kadeti nisu uputili na komemoracije u Vukovaru,Sarajevu,Potočarima,i na ostalim mestima van Srbije gde su vojne snage SRJ i paravojne jedinice iz Srbije,lopovi,pljačkaši i ostala bulumenta terorisali one koji nisu Srbi?! Slobodno dođite na „vaše“ more u Hrvatskoj,ponesite dovoljno EUR i No Problemo!

      1. Sve sve sto lupetas tj lupetate ali mi nije jasna vasa potreba da citate nase novine!!To nikada necu razumeti,Ja nikada nisam ni pomislio da prelistam bilo kakvu vasu stampu,da pogledam neki od vasih kanala ili bilo sta sto dolazi sa vase strane.Ajde vise otkacite se Srbije i konstantne potrebe za konfliktom,ako nisi primetio proslo je vise od dve decenije,nikome niste zanimljivi i nikoga ne interesujete Ok?

        1. @misa***Nećeti mi vi određivati šta ću JA da čitam i komentarišem,a vaša je stvar izbor medija koje želite da pratite i to me uopšte ne zanima! Razumeo-la?

    3. Šta će bilo ko u uniformi da prelazi granicu u Hrvatsku, zbog bilo kojeg povoda.
      A sada kada sme uzme ne tako daleki rat u kontekst, onda je jasno čija je provokacija.

      Pozdrav mom omiljenom komentatoru Kneževiću, doslednom mirovnjaku i borcem za pomirenje i poštovanjem svih nacija.

  2. Ja napisah da ova slika nema nikakve veze sa Vojskom Srbije i da je na slici Ruska Vojska. Treba promeniti sliku, a ne kao sto ste vi uradili ukinuti komentar.

  3. Izbori na “ vidiku “ u obe u obe republike pa proizvodnja “ neprijateja “ se zahuktava . Odlicno za rejting gospodje predsednice a i Srbiji Acin i Alekov flertovace sa nebesima .U pomoc je sve dobro doslo .ne zarasle rane , jadne provokacije sa jos jadnijim odgovorima, namenjene “ braniteljima “ i sns ovcama a normalnim gradjanima se “ dize “ kosa na glavi
    Vrlo isplativo … bravo majstori …

  4. Srusili ste pola Bosne, Hrvatske , Kosova, granatirajuci sela i gradove.Ko vas je ucio i obucio da tako ratujete, ko vas je ucio da vojnik ubija zene i decu, starce? Ko vas je ucio da silujete i pljackate? Jel se tako brani nesto, ognjista, granice, narod? I ko vas da ceni ? Zato sto su drugi losi? Zato sto se svetite drugima? Ustvari, znam. Uci vas SPC i fasisticka politika pasihopata koji bacaju ljagu na normalan, divni, gostoljubivi i vredni , vecinski demokratski opredeljen srpski narod.

    1. Kakva zloupotreba Jasenovca od strane umobolne kamarile srbofilskih idiota, koju podrzaju razne budaletine tipa KneEvica i njemu slicnih seljakosa koji spavaju sa tei podignuta prsta i tri klimava zuba sa kospicom od sljive u uvetu radi uroka od EU.

  5. Koji su to vojnici bez skrivenih namjera. Mislite da su svi budale a vi pametni. Trebali su ih u zatvor jos strpati. Da nauce kako se ide na „poziv crkve“. Mozda su trebali i naoruzanje ponijeti, za svaki slucaj. E, Srbi, srbi…

  6. Nisam upućen, ali mislim da prvo treba da se pita i da se odgovori, pa onda po tome postupiti.
    Ako se to zna, sklon sam piverovati da je naše ministarstvo uprskalo, pa se nepotrebnim i štetnim napadima brani osnovno nepoznavanje protokola…

  7. Znaci srpski funksioneri se takmice ko je veci retard i ko ce vecu stetu da nanese Srbiji. Zasto vojska ide u Jasenovac, a niko od zvanicnika? Zasto se psihopate Vulini i Vucici nisu maskirali pa posli u Hrvatsku, nego salju neduzne ljude?

    1. @n-***Julin je bio u Hrvatskoj,u Šibeniku,2017.god., a u pozadini njegov pratioc u uniformi VS ! Mislim da se nijedna uiforma hrvatske vojske nije pojavila u Srbiji.Julin je persona non grata u Hrvatskoj ,a The Little Canus Lupus Alek ,je kao najodaniji učenik osuđenog ratnog zločinca, izuzetno poželjan gost!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.