Direktor KBC Zvezdara: Nije neočekivano da se vakcinisani zaraze virusom korona

Ostavite komentar


  1. Revakcinisan 15.2. kineskom vakcinom, 30.3. dobio Covi ja i moja supruga, sa pneumonijom pluca. Uvalili mu secernu vodicu.

  2. Potpuno vakcinisani, „neposredno“ 48 dana od druge doze pozitivni i ja i supruga. Doktore dosta knjiških fraza koje nemaju blage veze sa stvarnošću. Ako nemate relevantne podatke bolje je da ćutite.

      1. Pročitaj pažljivo pre komentara. Između dve doze i neposredno posle druge. Ako misliš da je 48 dana neposredno posle, onda ste i ti i dr u pravu.

      2. Zašto onda primamo?….I onda se pitaju, odakle ovoliko sumlje, pored ovolike neverovatne hajke…dodao bi histerične.Zašto ogroman broj zdravstvenih radnika odbija vakcinisanje?Kad oni sumljaju, šta nama smrtnicima preostaje.

    1. E samo da znaš kako su se ovi dokopali diplome.Prvi uslov-da si član partije,drugi uslov je da ti je iko ikada bio bar veterinar,treće veličine ćurki,prasicća,jaganjaca,koverti je odlučivala dokle ćeš napredovati.N i jedan d ovih laboratoriju video nije,za bakteriološka i virusloška nemamo laboratoriju od 1992g,virus videli u bojankama.Stine naših stručnjaka rade u laboratorijumima širom sveta i NIKAD se neće vratiti u državu.Nekoliko stotina gastarbajtra traži dozvolu za eshomuniciju svojih predaka da ih sahrane u zemlji gde borave.Nekoliko hiljada dece gastarbajtera služi vojni rok u zemlji gde žive.

  3. Tako mora pošto su vakcine nabavljene ispod ruke sa nekog buvljaka. ( ne zna se ni odakle su ni koliko koštaju ).

    1. FBI je još pre dva meseca rekao da svetom kruži oko 3000 tipova lažnih vakcina sa 2 milijarde doza,da kruži oko 150 vakcina koja su tek u prvoj fazi.Skoro Kuba izbacila dve vakcine kovida,Venecuela jednu,Kina videla da joj ne rade vakcine preporučuje treću dozu i pravi još dve vakcine,rusi vide da Sputnjik V nikako da poleti pa odobrili dve nove vakcine koje su tek izašle iz laboratorije i koje će na Srbima i Pakistancima testirati (shodno Rusko-Srpskom ugovoru poćetkom 2020).A da je te vakcine primala osobakoja ne vidi razliku između vode-placebo-vakcine.Ima ona narodna-i na tarabi piše….

  4. Ukupan broj zaposlenih I angažovanih lica u KBC Zvezdara na dan 3.3.2.21. je 1637, a vwkcinisano je tek oko 700.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.