Direktor Kliničkog centra podneo krivičnu prijavu protiv Klinike za kardiohirurgiju u Nišu

Ostavite komentar


  1. Ovo.je.okršaj.Milića.I.Direktora.Perišića.Perišić.je.član.SNS.a.Milić.osniva.partiju.u.kojoj.če.on.da.bude.predsednik.i.konkurent.Perišiću.na.predstoječim.lokalnim.izborima.u.Nišu.

  2. Ne razumem se u Ministarske marifetluke, ako tako mogu da kazem, ali kao gradjaninu mi je lepo zvucala informacija o ciscenju spiska cekanja, sada ispada ako je sve tacno preneto da to nije uradjeno po propisu, jer spisak cekanja mora da postoji. Od mesec dana pa do, kako neki kazu i dve godine (ko doceka). Kao laik ciscenje spiska cekanja i smanjivanje tenzija medju pacijentima i gradjanima dobro zvuci i svi ocekuju takvo zdravstvo. Ako se krene u ovakvu propagandu kaznjavanja za rad, onda g. Vucicu vi radite na smanjenju stanovnika ne samo iseljavanjem nego i mogao bi neko reci neorganizovanoscu zdravstveni sluzbe u sluzbi naroda. NAPREDNO. Ziveli

  3. Ima nešto trulo na ovoj Klinici. Ja kao lekar savetujem mojim pacijentima „nikada ne idite kod doktora koji se reklamiraju preko sredstava informisanja“. A vi i još neki dnevni listovi permanentno pišete o toj klinici dajući joj maksimalnu podršku. A sručnost i kvalitet rada klinike se prezentuju na stručnim sastancima i naučnim radovima. U sukobu Milića i Perišića vi ste na stranu Milića a oni se posvađali zbog mesta u kadrovskoj politici SNS-a a do pre nekoliko meseci su bili nerazdvojni i zvali su se braćom.

  4. Dosta više sa Milićem… dižete rejting čoveku koji će biti novi Nestorović… ovaj doktor ima jako sumnjivu karijeru i svi koji su malo upućeniji znaju da je on samo željan vlasti i isti kao trenutni.

  5. U niskom kl. Centru je licni obracun dobra i zla ….znamo svi mi koji smo pametni da sve dolazi iz kuhinje sns sekte . Njima je krivo zasto je grupa postenih lekara odradila ogroman dobar posao po pacijente…sada se vidi da su bahati , lenji i bezorazni …zele da uniste sve sta je dobro …lekarima koji misle na pacijente svaka cast i podrska.

  6. Ne prastamo nikome ko se dokaže poštenim radom. Da je muvator i glavoklimac uživao bi veću pažnju.

  7. U Niskom klinickom centru,2021 god,preminula je moja mama,navodno od korone a njoj je stalo srce jer je bila puna vode I infuzije.6 nedelja nista nije jela a zamislite doktor Djindjic,koji je u to vreme bio koordinator ,jnije joj uradio EKG,6 nede.Nijedan kardioloski pregled.Bila je puna dekubita.Nisu dali nama da je mi negujemo a nisu ni oni hteli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.