Direktor OŠ “Ljuba Nenadović” pozvao roditelje na sastanak

Ostavite komentar


  1. Nadam se da direktor neće popustiti pod pritiskom i ucenama roditelja i njihovih SNS zaštitnika.
    Dosta je roditeljskog iživljavanja nad prosvetnim radnicima.

  2. Pa šta ako su obavešteni par dana pred polazak u školu. Nadam se da će nadležno ministsrstvo i Školska uprava podržati školu. Najbolje da dozvolimo roditeljima da prave organizaciju rada škole, rukovodeći se svojim ličnim interesima. A, kome se ne svidja, neka prebaci dete u drugu školu. U suprotnom, zatvorite škole ili ih dajte roditeljima na upravljanje. Bezobrazluk! Umesto da budu srećni što će u učionicima biti manji broj učenika, neko treba sada da se bavi njihovim nerealnim zahtevima.

  3. Šta ima ko da ih obaveštava, pa ne idu u školu oni, nego njihova deca! Otkud im pravo da brane deci da idu u školu/ na podršku ideji da deca ne pohađaju školu?! Škola treba da oceni vladanje u skladu sa ponašanjem učenika i, ukoliko se do kraja nedelje ne pojave u školi, poslati soc. službu na vrata roditeljima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.