Direktor Policije: U vozilima policije Kosova koja su danas napadnuta bili su Albanci i Srbi

Ostavite komentar


  1. Sve su sami iscenirali nebili bilo kako optuzili Srbiju jer je navodno napad izvrsen sa teritorije Srbije. Previse je cak i za albance. Ko jos u ovo moze da veruje.

  2. Reziser ovoga je Kurti. Kazu da je napadnuto sa 200.metara a nisu uspeli da uhvate napadaca. Bolje da budu mirni ovoga puta im sledi odlazak u Albaniju za stalno. Nisu svesni koliko smo blizu treceg svetskog rata.Svuda ima varnica. Nato je zauzet u u pripravnosti ali ne za Srbiju.

  3. Meni to jako liči na njihov scenario,to su radili godinama policiji Jugoslavije ,tada su sebe nazivali borcima za slobodu a za nas teroristi, a sad i oni kažu da su to teroristi.

  4. Majko rodjena pa dete od deset godina ne bi poverovalo u ovu pricu. Ni Bosko Buha ne bi bacio bombu 300m daleko.
    Veliki broj bacaca granata nema taj domet.

  5. Organizovano baciti bombu 200-300 metra mnogo prozirno i glupo. Srpski prostor odma,kao i Osmani odma napada Srbiju,čudo ni se javila do sada. Dali oni smatraju nas toliko glupim pa da verujemo, zapad i neobičan pažnju na sadržaj izjave važno da je sa“ SRPSKE TERITORIJE“ DALI IMA LOGIKE NIJE VAŽNO.

  6. Ovo je scenario najvecih scenarista u svetu kao i uvek ko drugi nego srbi kao i po starom obicaju scenario divan a i razlozi poznati da se okrivi napadnuti,srbi ns priznaju najveca zlodela koja su pocinilj h bivšoj nam lprelepoj SFRJ GENOCIDAN NAROD a ovo je sa jednom bombom i pucanjw iz kalasnjikova sitnica.

  7. Jeli to moguće ,najbolji sportista u metanju kugle nebih mogao ručnu bombu baciti 300m.

  8. @Boki
    ti si sveznalica! Dokazi ti nisu potrebni jer ti znanje čuči u- predrasudama. Zato sve – „znaš“.

  9. Ipak je to druga drzava,hotel mi Ili ne kako vreme prolazi to se pokazuje. Srbi I albanci nec moci ziveti u zajednici pod beogradskom upravom.

  10. Mene zanima koji je taj specijalac koji je ručnu bombu bacio precizno 200-300 metara? I šta je automatsko oružje A47??

  11. Sa 300 metara bacena rucna bomba?! Kako su to uspeli! Mora da imaju super moci! Gospode boze. Ali najinteresantije u svemu jeste da ovakve izjave od strane Pristine prolaze. Svi osudjuju napade cak i Unmik. A kada se dese napadi na Srbe od strane tih istih Albanaca svi cute!

  12. Plavi slemovi UN-a bi trebalo da su jedini naoružani na Kosovu i Metohiji. Napadnuti su teroristi a ne policajci.

  13. Razgovaram sa obicnim Albancem i nisam cuo nista lijepo za policiju Kosova.Da je policija dobra borila bi se protiv kriminala i korupcije,a vjerovatno oni se bore protiv naroda,a stite kriminal.Zato i jeste napadnuta nema tu nikakve veze o nacionalnom sastavu.

  14. Kako ne može da se baci bomba 300 metara ? Pa Srbi su napravili katapult kod Prokuplja,provereno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.