Direktor RGZ-a: U toku je pokušaj političkog štrajka

Ostavite komentar


  1. Nije u pitanju pokušaj štrajka, već ŠTRAJK-obustava rada, u službama za KN Beograd, Mladenovac, Kragujevac, Topola, Knić, Novi Pazar, Ivanjica, Užice…

  2. Politicki ili ne, tamo ima volje da se strajkuje, ali im izgleda prete otkazima, i smanjenjme plata. Pravo je pitanje da li mozda strajkuju zbog korupcije i kriminala koji se desava u RGZ, narocito od kada im je Draskovic direktor. Cini se da nikada veci kriminal nije bio u RGZ nego danas.

  3. Kad zagusti – brzo ne teren „politicki“…tako se najlakse obracunati. Treba da obustave strajk zbog situacije na Kosovu? A Vesic da ispaljuje vatromete, bez obzira na Kosovo, udri brigu na veselje….

  4. Nije mi jasno kako neko moze narusiti ugled , ako ugleda nikad nije bilo?!. Zasto se odgovorni uvek hvataju za politicki motiv kad nemaju ni jedan drugi argument. Po njima je sve politika, sve je politicki motivisano a oni, oni su uvek besprekorni?!Da li su odgovorni u RGZ toliko bahati da nemaju pojma sta gradjani misle o njima niti ih je briga za misljenje obicnih gradjana.Zaista nije jasno ko i zasto ih uporno stiti od svakog vida odgovornosti.Toliko je bilo praznih obecanja da prosto ne moze normalan covek da isprati sve.Od suzbijanja korupcije, do resavanja predmeta u roku od 5 dana i td. Ali, korupcija i dalje cveta, na resavanje predmeta gradjani cekaju duze od 6 meseci, na resavanje zalbi u Beogradu i po pet godina,odnos prema gradjanima koji papreno placaju usluge je ponizavajuci.. A direktor, direktor i dalje kuje RGZ u zvezde. Nije mi jasno da li taj covek ima pojma u kakvim uslovima mu rade katastri u unutrasnjosti Srbije, ili nema vremena od silnog hvalisanja po medijima, da se bar malo pozabavi problemima sa kojim se suocavaju zaposleni. Zato nisam ni malo iznenadjena ovim strajkom, obzirom da je ocigledno da veoma lose vodi ovaj organ i da je neophodna totalna reorganizacija RGZ-a. Nije vazno sta sam mislis o sebi, vazno je sta drugi, u ovom slucaju gradjani misle. A verujte da ogroman broj gradjana ima veoma lose misljenje o RGZ, pre svega zbog veoma lose organizacije i bahatog ponasanja prema gradjanima zbog kojih i postoje.Nisu gradjani tu zbog njih, vec su oni tu zbog gradjana.To treba da im bude moto u daljem radu.

  5. Borko Drašković je konglomerat nestručnosti, bezobrazluka i kukavičluka.Direktor koji je sam osmislio svog vođu štrajka Aleksandra Blagojevića, pa kada je video da ne može da zaustavi nezadovoljstvo radnika, pokušao je da to učini preko Blagojevića koji se brže bolje ogradio od štrajka.Borko vam priča priče za laku noć, ako je RGZ postigao tolike rezultate zašto radnici godinama imaju iste plate, a sada ih još i smanjuju.O toleranciji vam priča čovek koji je na sudu izgubio slučaj, jer je koleginicu koja je dijabetičar prisiljavao da putuje 70 km van službe, jer nije htela da uknjiži benzinsku stanicu bez odgovarajuće dokumentacije, čovek koji je slao za vrat inspekcije privatnicima koji su mu bili protiv kandidati za mesto direktora RGZ-a, čovek koji je dao debele pare za program pisarnice koja mesecima puca i usporava rad zaposlenih, umesto da se radi brže, radi se sve sporije, zbog bezbroj izmena gomile zakona i pravilnika.Čovek je neviđena štetočina i iskompleksirani diletant, baš po meri sistema u kojem živimo.

  6. Pustite ulice, rešavajte predmete. Uveli ste notare koje debelo plaćamo a onda ponovo republičku administrativnu taksu od 159000 za hipoteku. Da neće još neko da se ubaci, kao da nam je to malo? Sramota da toliko pljačkate privredu, ne možemo više da vas nosimo na ledjima. Pustite politiku, ovde je rad problem, ne skrivajte se iza nekih evropskih proseka. Rešite brže i jeftinije ono što su vam dali da radite. To je cilj.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.