Direktorka Kovid bolnice u Batajnici: Kliničke slike pacijenata gore nego do sada

Ostavite komentar


  1. Ne razumem ni državu a ni ovaj narod koji znam da se kroz vekove borio svojom glavom i svojim bistrim umom. Ucenjujete lekare da mora da se vakcinisu , urnisete stare ljude , sta znači treća doza vakcine ako niste do sada oboleli treća za bolji imunitet a ako ste se zarazili posle dve opet treća čemu , ne razumem ubijate ovaj narod sistematski. ogorčena , tuzna a o deci da nepričam, kovid propusnice pa kako nije sramota ovg Lončara da priča.

  2. Nego šta, nego kovid propusnice. Svi se pozivate na svoja prava, a mislite da nemate nikakve obaveze prema društvu. I treba da snosite posledice. Nikada ne bih bio za obaveznu vakcinaciju, jer to uvek može da se zloupotrebi. Ali nekada su ljudi imali mozak i manje informacija, pa je svakako 90% njih želelo da se vakciniše. Sada samo 50% i to je tužno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.