Direktorka optužena za korupciju u Srbiji, radi u odeljenju UN za borbu protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. TAKO JE U VECINI INSTITUCIJA,ŠTA VAM JE ČUDNO.IMAMO PRECEDNIKA HULIGANA,MINISTRE I BIVŠEG PREDSEDNIKA SA LAZIRANOM DIPLOMOM,PRESTUPNIKE I KRIMINALCE NA FUNKCIJAMA,I SADA VAM JE CUDNO ZA OVU ZENU,TRT MILOJKA.

  2. Namestaljka, aj bre, bolje pisite o lopovima u vlasti, koji svaki dan maznuo 50 miliona dinara

  3. Pa ni te institucije nisu operisane od korupcije.Lajčak je za lažiranje referenduma u CG.dobro omastio brke.Svi humanitarci ne rade samo za platu koja im je pokriće za radno mesto.

  4. Samim tim sto je dokazano da se bavila korupcijom dobila je preporuku da je pozeljna.Korupcija se vise i ne krije, jer to nije problem samo Srbije, vec je pogodnost za mrezu koju su kriminalni drzavnici osnovali kako bi stekli vise novca koji daje veliku moc.Sve to gledamo bar tridesetak godina kako se siri, a narodi cute, jer znaju da moze i gore. Moral kao kategorija ukinut.

  5. Srbija je došla u fazu da joj niko ništa ne veruje, samo muljatori (RT i mnogo sličnih …) nastoje da iskoriste to stanje i pribave sebi korist nauštrb stanovništva i životne sredine.

  6. Beogradjani ne dajte da se srusi zeleznicka stanica! Obecali su da se nece rusiti, sve lazovi i prevaranti. Koliko para im jos treba da skupimo porukama i da odu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.