Direktorka subotičke Srednje medicinske škole: Majice maturanata pogrešno protumačene, fotografija razredne s nožem u ruci nastala na proslavi rođendana

Ostavite komentar


  1. Не видим у чему је проблем, немојмо да идемо у крајност и болест.

  2. Ne verujem da su ovo postale vesti, kao da nema o cemu da se piše pa sve postaje vest. Ova praksa već godinama postoji među maturantima, nikada se nije dizala prašina oko toga. Ne postoje više novinari u Srbiji… Tužno

  3. Ej,dosta vise rasprava oko gluposti…ceo svet prolupao oko stvari koje su bile nekada normalne…sada se sve prave vrednosti okrecu naopacke.

  4. Bravo za direktorku,bravo za decu i njihov humor! Dosta više komentara i za ono što niti znate ,niti razumete i izvlačite iz konteksta..

  5. Sram vas bilo! Bizarna slika na majici sa binarni objašnjenjem. Za 4 god školovanja nije bilo primerene slike. Sramota. To je slika i omladine i prosvete koja je dozvolila nož na maturi. Lepo pretvorite u ružno.

  6. Ajde bre preterate sa bombastim vestima,pustite decu da žive normalno,sale se i druze

  7. Bolesno je obicnom decijem nestasluku pridavati neki drugaciji smisao. Setite se svoje mladosti, nismo ni mi bili andjeli. Deco, uzivajte, i ne obracajte paznju na matore namcore! Sve vas voli jedna baka

  8. Maturanti jednostavno zele da skrenu pažnju na sebe i da budu duhoviti. To je za njih velika prekretnica u životu…postaju samostalne i odgovorne osobe. Ovi bolesnici što ništa ne znaju osim da druge kritikuju, neka olade malo! Gledajte malo svoje živote i svoju decu!

  9. Ako me neko slika kako sečem nožem pečeno pile,i to če biti nasilje

  10. Nije mogla neka normalnija slika? Cemu ovakve provokacije javnosti. Slika je po meni bas glupa, sigurno su imali lepsih momenata da stave na majce. Uskoro ce nam iz frizidera iskakati nozevi, bombe, oruzje, gde god se okrenes!

  11. Kakvo je vreme došlo, ne može se biti ni normalan. Podrška profesorki

  12. Ovo su oko nje mala deca!!! A sad bi trebalo da su maturanti. Nema logike.

  13. Ovo su medicinske sestre osmislile. Vrlo lepo.I sutra one da nam daju inekcije? Ne, hvala. A razredna da nije i ona medicinska sestra? Koju poruku su time slali. Ruganje javnosti.

  14. Боже, колико глупих и острашћених коментара. Мајца је супер симпатична.
    Сад свуда видите покоље, изругивање, задње мисли. Ви сте такви, не та деца…
    Знам да ми неће бити објављен коментар

  15. Vidi, ko sta zeli…
    Nož je svakodnevno sredstvo u kuhinji, najčešće, a koristi se i u drugim primerima… ko vidi džem od kajsije, verovatno mu se jede džem od kajsije

  16. Gluposti,čime se sve danas zaštitnici građana i ljudskih prava bave.Da je sreće ,da su sve razredne i nastavnici i učitelji takvi,da idu sa đacima na izlete.

  17. Bravo za učenike, razredni i direktorki. Upravo tim redom. A za komentar da će nam iz frižidera iskakati oružje imam pitanje, šta je gore da iskače oružje ili Vučić?

  18. Jadni,naivni…Od mnoštva fotografija našli da stave ovu sa nožem.Daju prostora svakakvim nagađanjima u vreme kada je nasilja i više nego dovoljno.

  19. Ne obraćamo i pažnju na sitnice, zato nam se u dešavaju svakakve gluposti. Veoma je malo afirmativnih natpisa na tim majicama, a kada su počeli sa tom praksom bilo je obrnuto. Dok ne vratimo vaspitanje u škole neće nam biti bolje!

  20. Svaka čast za direktoricu!
    Dosta nam je medija i korišćenja tragedije da bi se sve lepo pogrešno tumačio i okrenulo protiv svih nas!
    STOP NEGATIVIZMU I ŠIRENJU DEPRESIJE

  21. U toj skoli je nozem u srce uboden ucenik, usmrcen pre 14g. Sram svakog ucenika medicinara koji je ovo ruglo ot natpisa nosio na grudima. A bolje bi bilo razredni da je drzala casove redovno i naucila ih i necemu pametnom. Sta ova predaje?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.