Đaci i nastavnici više škola u Novom Sadu i okolini u karantinu

Ostavite komentar


  1. Škola je postupila po preporuci „veselog pulmologa“, poslala decu u blizinu Italije i Trsta kao bezopasno područje.

  2. „OS Jovan Popovic jepreduzela mere…..“, malo sutra! Nemaju sapun ni danas….odgovorna uprava bi rekla da nema I zatrazila od roditelja da donesu…ne bi nam bilo prvi put. U obavestenju bi naveli da li su deca koja su u karantinu boravila u skoli…..ili ne. Ako jesu, po logici stvari, cela skola I mi roditelji bi trebali biti u karantinu?! Ceo sistem kasni najmanje tri dana u odlukama. Oni ce da mi kazu da spakujem vlazne maramice detetu….pa ja sam to uradila jos pre par dana, kada njima nije bilo ni u …….

  3. Bez brige od ponedeljka će biti zatvorene sve škole u Srbiji. Samo da prođe VELIČANSTVENA proslava 75 rođendana Crvene Zvezde

  4. umesto da pusti doktore da objasne narodu on drzi predavanje ,tuzno je kako misli da se u sve razume ,oa ni tito nije laprdo kad bese ebola

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.